JOSIPOVIĆ IZABRAO STRANU / Predsjednik druka za Kukuriku

Izjave predsjednika Josipovića u jučerašnjoj poslanici o prljavoj kampanji i vraćanju lošim političkim programima, izazvale su reakcije. Iako predsjednik nije želio pojasniti na koga je mislio, u HDZ-u su se očito osjetili prozvanima te su zatražili objektivnost Pantovčaka.

3.11.2011.
20:01
VOYO logo

Predsjednik Ivo Josipović i premijerka Jadranka Kosor kao da su u najboljim odnosima ikada. Predsjednica HDZ-ove Vlade i predsjednik Republike ugodno su se družili na sjednici Senata zagrebačkog Sveučilišta.

Premijerka ničim nije odavala je li je sinoćnje predsjednikovo obraćanje naciji zasmetalo i je li u nekim dijelovima prepoznala prozivanje svoje stranke. Jer građane je Ivo Josipović pozvao da izađu na izbore, ali ponegdje neizravno i upro prstom.

Hrvate je Josipović podsjetio da se glasačkim listićem i dalje mogu boriti boriti protiv krize, i nezaposlenosti.

Govor s Pantovčaka, iz razumljivih razloga, odbili su komentirati i u Kukuriku koaliciji. Politički analitičar Ivan Rimac smatra kako predsjednik svojim govorom i napucima građanima samo brani demokraciju i pokušava poboljšati slab odaziv na izbore. Njegove izjave, kaže, neće biti presudne za izbor birača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo