Poruka građanima /

Predsjednica na Facebooku povodom tri godine mandata: 'Do kraja mandata učinit ću sve kako bismo zaustavili iseljavanje mladih...'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Povodom treće godišnjice svog mandata predsjednica je kratko poručila što sve planira učiniti do kraja mandata

19.2.2018.
22:37
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u ponedjeljak je u povodu treće godišnjice mandata poručila kako namjerava do kraja mandata, u suradnji s Vladom, učiniti sve kako bi se zaustavilo iseljavanje mladih i preokrenuli negativni demografski trendove, a građanima s blokiranim računima omogućio novi početak.

"Na današnji dan prije tri godine započela sam mandat Predsjednice Republike Hrvatske. Tu časnu dužnost obnašam u interesu svih hrvatskih državljana, kako u Domovini, tako i u iseljeništvu. Do kraja mandata, u suradnji s Vladom RH, učinit ću sve kako bismo zaustavili iseljavanje mladih i preokrenuli negativne demografske trendove, kako bismo građanima s blokiranim računima omogućili novi početak, a podjele iz prošlosti pretvorili u zajedništvo za bolju budućnost", napisala je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na svom službenom Facebook profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo