Pravi li se Kosor blesava ili je pamćenje loše služi?

Jadranka Kosor se ili pravi blesava ili doista ima problema s pamćenjem.

23.2.2012.
12:29
VOYO logo

"Među prosvjednicima i seljacima zavladao je zastrašujući strah, o kojem teško govore. Mi smo isto bili suočeni s prosvjedima seljaka, ali nismo uhićivali u gluho doba noći i izvan očiju javnosti", izjavila je to šefica saborskog kluba HDZ-a i bivša premijerka Jadranka Kosor, čiji je ministar Petar Čobanković još 2005. godine poslao 50 specijalaca da se obračunaju s prosvjednicima u Dežanovcu. Slično se ponovilo i pet godina kasnije sa seljacima u Virovitici.

'HDZ-ovom licemjerju nema kraja'

"Ne mogu se oteti dojmu da vašem licemjerju nema kraja. Bolje da se pokrijete ušima", poručio joj je zato HDSSB-ov Dinko Burić istaknuvši da seljaci nisu zaboravili kako se prema njima odnosila bivša Vlada. "Nemojte da vam uzor bude hrvatska vlast u proteklih osam godina", poručio je Kukuriku vladi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Kad Sumrak počne govoriti, u Hrvatskoj padne mrak'

U obranu Jadranke Kosor ustali su Vladimir Šeks i njezina prijateljica Đurđica Sumrak.

"Ničice ste pali pred ovu Vladu", kazala je Sumrak Buriću, a ni on njoj nije ostao dužan: "Kad vi, Sumrak, počnete govoriti, onda u Hrvatskoj padne mrak."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šeks je vrlo uopćeno zaključio da "Burić lažno imputira postupke prethodne Vlade", te da se "neprimjerenim tonom obrušio na njihovu predsjednicu".

U Saboru se pojavio i ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić, no HDZ-ovci time nisu bili zadovoljni. Inzistirali su na dolasku Zorana Milanovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ministar unutarnjih poslova ne može dati cjelovitu sliku o tome kako Vlada kani rješavati probleme mljekara. Zato inzistiramo na dolasku premijera Milanovića", kazala je Kosor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo