VJERNI PRATITELJI / Poznati jednostavno obožavaju Sulejmana Veličanstvenog

Što je zajedničko Renati Sopek, Ćiri Blaževiću i Zlatanu Zuhriću? Svi oni vjerno su pratili dogodovštine iz Topkapi palače i nisu propuštali niti jednu epizodu "Sulejmana Veličanstvenog"!

9.9.2013.
18:12
VOYO logo

I poznati su kapitulirali pred veličanstenim turskim vojskovođom. Svatko ima svoje razloge zbog kojih će ovu večer provesti pred malim ekranima.

Sulejman je u posljednje tri godine pokorio čak 60 zemalja. A i Hrvati itekako znaju zbog čega nisu propuštali dogodovštine iz Topkapi palače.

Nove nastavke Sulejmana Veličanstvenog iščekuje i legendarni nogometni izbornik Ćiro Blažević. Na Sulejmanove čari do sada su pale brojne ljepotice. I jedna naša poznata nema ništa protiv njegova društva.

Ova je turska senzacija rušila rekorde gledanosti i zaludjela je Hrvate. Ne čudi stoga da su se novi nastavci iščekivali - cijelo ljeto.

Nakon što je postao poznat kao najveći ratnik, vladar Istoka i Zapada, i kao fiktivni Sulejman uspio je stvoriti - pravi spektakl.

Pred nama su novi nastavci najskuplje turske povijesno-romantične sage, u kojima će Sulejmanovu zakonitu suprugu - Hurem - igrati nova glumica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo