PRIJAVA PROTIV DALIĆ / Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa u utorak odlučuje je li Martina Dalić u sukobu interesa

Image

Predsjednica Povjerenstva Dalija Orešković nije rekla hoće li se povjerenstvo pozabaviti činjenicom da je Dalić potpredsjednica Vlade, a njen suprug član uprave Ine

13.1.2017.
16:23
VOYO logo

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa u utorak će odlučivati o prijavi protiv potpredsjednice Vlade Martine Dalić, piše Večernji list.  Naime, predsjednica Povjerenstva Dalija Orešković objasnila je da Povjerenstvo postupa po prijavi koja im je pristigla odmah nakon stupanja Martine Dalić na dužnost u Vladi. 

Prijava problematizira činjenicu da je Dalić potpredsjednica Vlade zadužena za gospodarstvo, a njen suprug sjedi u Upravnom odboru Ine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dalija Orešković ne želi govoriti o tome hoće li se Povjerenstvo u odlučivanju o pokretanju postupka protiv Dalić pozabaviti tim aspektom ili će se zadržati na onome što je navedeno u prijavi - činjenici da je ona potpredjsednica Vlade, a njen suprug član uprave Ine.

"Ne mogu ništa prejudicirati. Upoznati smo sa svom dokumentacijom, tema je na dnevnom redu, zna se što je suština te teme, a što će se predlagati u predmetu i na temelju čega, koji je pravac razmišljanja povjerenstva, neka to ostane za utorak", rekla je Orešković. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo