NOVI HIT / Poslušajte kako zvuči suradnja grupe Chui i Josipe Lisac: bend s glazbenom divom izbacio pjesmu "Tebi putujem"

Image
Foto: YouTube/Screenshot

Ponuda za suradnju između Chuia i Josipe Lisac pala je još u srpnju prošle godine

7.3.2017.
11:24
YouTube/Screenshot
VOYO logo

Grupa Chui, koja je po mišljenju kritike 2015. izbacila jedan od najboljih albuma te godine pod nazivom "Third Sun from The Stone", snimila je pjesmu s Josipom Lisac pod nazivom "Tebi putujem".

Pjesmu su napisali Toni Starešinić i Željka Veverc, par koji zajedno djeluje u grupi Mangroove, a odsvirali su je bubnjar Janko Novoselić, saksofonist Vojkan Jocić i Starešinić, dok je za snimanje spota zaslužan redatelj Radislav Jovanov - Gonzo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chui je proteklog tjedna održao veliki koncert s Jazz orkestrom HRT-a u MSU u dvorani Gorgona, što je ujedno bila njihova posljednja svirka s Jankom Novoselićem na čije će mjesto doći Ivan Levačić, a koncert iz publike je pratila i Josipa Lisac čije su se zavidne vokalne sposobnosti lijepo uklopile u novu pjesmu Chuia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponuda za suradnju između Chuia i Josipe Lisac pala je još u srpnju prošle godine, no tek je tijekom posljednjih tjedana priča o njihovoj suradnji počela izlaziti na površinu te je pjesma najavljena kratkim teaserom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo