ne propustite /

Posjetite Sport Fest: isprobajte ono što nudi, porazgovarajte sa stručnjacima, upoznajte vrhunske sportaše

Image
Foto: Promo

Na Zagrebačkom velesajmu, od 5. do 8. listopada održat će se najveća sportsko-industrijska manifestacija na ovim prostorima

20.9.2017.
17:39
Promo
VOYO logo

Razmišljate li o ulasku u sportski biznis, tražite li najbolji sport za sebe ili svoje dijete, znatiželjni ste kojima se sve sportovima možete baviti ili vam nedostaje sportska oprema i rekviziti koje ne znate gdje kupiti? U svakom od tih slučajeva, odgovor je – posjetite Sport Fest, isprobajte ono što nudi, porazgovarajte sa stručnjacima, upoznajte vrhunske sportaše.

NA ZAGREBAČKOM VELESAJMU, od 5. do 8. listopada održat će se najveća sportsko-industrijska manifestacija na ovim prostorima: Sport Fest je specijalizirani sportski događaj koji se sastoji od zabavnog, sajamskog i konferencijskog dijela. Sport Fest je sajam sporta, ali i mnogo više od toga. Riječ je o manifestaciji kojoj je cilj objediniti strast prema sportu i zdrav način života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ta četiri dana posjetiteljima se pruža mogućnost upoznati sve sportove na jednom mjestu. Na sve što vas je ikad zanimalo odgovorit će vam vrhunski sportski stručnjaci, upoznat ćete naše najuspješnije sportaše i vidjeti ih u akciji te ako ste najsretniji, osvojit ćete i vrijedne nagrade.

Nogomet, košarka, odbojka, hokej, vaterpolo, rukomet, baseball... to je samo dio momčadskih sportova koji će se na Sport Festu predstaviti. Mislite da znate sve o njima? Možda se iznenadite mogućnostima i mnoštvom informacijama, a možda pronađete i klubove u koje se želite uključiti. Ili možda tenis, karate, nanbudo, budokai, boks, slobodno penjanje, taekwondo, gimnastika, plivanje... Svi sportovi kojima je baza dvorana bit će također prikazani na ovom sajmu. Dođite, isprobajte neke od njih, razgovarajte s trenerima i stručnjacima i pronađite svoju novu strast i hobi. Ili pak porazgovarajte s popularnim sportašima, osvajačima odličja, ali i budućim hrvatskim sportskim zvijezdama. Na Sport Festu upoznat će i mnoge vodene i zimske sportove, atletske discipline i adrenalinske sportove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fitness i wellness danas su sve popularniji, baš kao i sportska prehrana i dodaci te sportska medicina, pa su i ta područja našla svoje mjesto na skorašnje Sport Festu. U svakom slučaju, Sport Fest je zabavna i atraktivna manifestacija koja će posjetiteljima dati željene informacije, omogućiti da upoznaju i isprobaju različite sportske aktivnosti, ostvare izvrsne popuste na kupnju, pobjede u natjecanjima te osvoje nagrade u nagradnim igrama, a izlagačima i sudionicima otvoriti mogućnost prezentacije usluga i proizvoda, direktne prodaje, prepoznatljivost i pozicioniranje na tržištu, nove kontakte i međusobno povezivanje. Više na www.sportfest2017.com

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo