PROMIJENJENA SMRTOVNICA / Ponovno otvoren slučaj sumnjive smrti glumice

Image
Foto: tammybruce.com

Wood se utopila prije 30 godina dok je bila na brodu sa svojim suprugom, televizijskom zvijezdom Robertom Wagnerom, i glumcem Christopherom Walkenom. U to vrijeme je zaključeno da se radilo o nesreći.

22.8.2012.
14:32
tammybruce.com
VOYO logo

Smrtovnica glumice NatalieWood je promijenjena kako bi odrazila neke od neriješenih pitanja glede njezine smrti 1981., javlja BBC u srijedu.

Wood se utopila prije 30 godina dok je bila na brodu sa svojim suprugom, televizijskom zvijezdom RobertomWagnerom, i glumcem Christopherom Walkenom. U to vrijeme je zaključeno da se radilo o nesreći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, policija je ponovno otvorila istragu prošle godine nakon što je dobila nove dokaze.

U smrtovnici se sada navodi da je umrla od "utapanja i drugih neodređenih čimbenika". Također piše da "nisu jasno utvrđene" okolnosti njezina pada u vodu. Smrtovnica je promijenjena ranije ovoga mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijelo Natalie Wood (43), pronađeno je u moru pokraj otoka Santa Cataline, blizu Los Angelesa. Zvijezda filmova "Buntovnik bez razloga" i "Priča sa zapadne strane", noć prije smrti provela je pijući na otoku i na jahti sa svojim suprugom i s kolegom Walkenom.

Mnoge okolnosti njezine smrti ostale su nejasne i obitelj je godinama tražila novu istragu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo