intervenirala policija / Ponovni napad na Filozofskom fakultetu: maskirani napadači ukrali su zastavu, a zatim pobjegli u Nacionalnu sveučilišnu knjižnicu

Image
Foto: Facebook

Nakon neuspjelog pokušaja skidanja zastave ispred Filozofskog fakulteta, postavljene u znak stote Oktoberske revolucije, maskirani napadači ponovno su se vratili

8.11.2017.
8:46
Facebook
VOYO logo

Jučer oko 15 sati ispred Filozofskog fakulteta u Zagrebu došlo je do napada osmorice maskiranih muškaraca. Naoružani pendrecima pokušali su skinuti crvenu zastavu postavljenu ispred fakulteta, koja je predstavljala stotu obljetnicu Oktobarske revolucije, a nakon što im taj pokušaj nije uspio ponovo su se vratili u kasnim popodnevnim satima.

"Siledžije su dale petama vjetra. No pasaran!", poručili su iz Studenskog zbora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inicijativa za feministički Filozofski objavila je na svojim društvenim mrežama snimku na kojoj se vidi ponovni napad maskiranih napadača. U trenutku napada član Studentskog zbora FFZG-a pozvao je policiju, a napadači su ukrali zastavu i pobjegli u Nacionalnu sveučilišnu knjižnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neke naše studente odveli su u postaju na obavijesni razgovor. Za napadačima, koji su studenticama vikali da su komunističke kurve, još uvijek se traga", pisalo je u komentarima ispod videa objavljenog na stranici Inicijative za feministički Filozofski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo