premijera u hnk /

'Ponos i predrasude': Milanović 'preskočio' balet. Njegova supruga u društvu Plenkovićevog suradnika

Image
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL

U sumornim koronavremenima u kojima su društvene aktivnosti svedene na minimum mnogi nisu htjeli propustiti premijeru

8.11.2020.
11:50
Davorin Visnjic/PIXSELL
VOYO logo

Balet HNK-a u Zagrebu premijerno je u subotu izveo predstavu "Ponos i predrasude" po romanu Jane Austen. Koreograf i redatelj Leo Mujić pretočio je balet u romantičnu plesnu inscenaciju slavne književne priče o ponosu, predrasudama i tome kako ostati svoj – u ljubavi.

U sumornim koronavremenima u kojima su društvene aktivnosti svedene na minimum mnogi nisu željeli propustiti ovakvu priliku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL

Tako su premijeru došli pogledati i mnogi poznati: u loži je kamera snimila prvu damu Sanju Musić Milanović sa sinom (bar kako se čini ispod maske), a bila je i u društvu sestrične Zorana Milanovića, Sonje Jandroković i njezinog supruga, inače HDZ-ovog predsjednika Sabora, Gordana Jandrokovića. 

Predsjednik RH Zoran Milanović nije viđen na premijeri pa bi se moglo zaključiti da ili nije ljubitelj baleta ili da je možda ipak zaključio da je bolje zaobići HDZ-ovca i bliskog suradnika premijera Andreja Plenkovića s kojim je posljednjih tjedana u vrlo napetim, da ne kažemo, prilično neprijateljskim odnosima.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednja razmirica na relaciji Pantovčak - Banski dvori bila je jučer oko sjednice Vijeća za nacionalnu sigurnost koja bi se trebala održati idućeg tjedna. Iz Milanovićevog ureda ustvrdili su da nisu dobili poziv od Vlade dok im je iz Banskih dvora odgovoreno kako bi bolje trebali provjeravati poštu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo