Treba im pomoć / Pomozimo 'Hrabroj mami': Ana Mari je dobila priliku za liječenje u inozemstvu i treba joj 90.000 kuna

Image
Foto: Dino Ljutić/Facebook

Hrabri tata Dino je nakon bolesti preuzeo brigu o svojoj supruzi koja je poslije teškog oporavka izgubila dio pamćenja

2.9.2019.
11:00
Dino Ljutić/Facebook
VOYO logo

Za Hrabru mamu Ana Mari ste možda već čuli. Ona je, nakon što joj je u sedmom mjesecu trudnoće dijagnosticiran agresivan karcinom dojke, koji se već tad proširio po cijelome tijelu, morala na hitan porođaj kako bi spasili život njezinome sinu, ali i njoj. Prve prognoze bile su da neće preživjeti. Ni dijete, ni ona. Ipak, Ana Mari odlučila je drugačije. Preživjeli su i danas, više od tri godine poslije, još su ovdje.

Hrabri tata Dino je nakon bolesti preuzeo brigu o svojoj supruzi koja je poslije teškog oporavka izgubila dio pamćenja i morala je ponovno naučiti živjeti jer se bolest još uvijek nije do kraja povukla. Brine se i o njihovim sinovima Marku (4) i Matiasu (2), normalnim dječacima koji žive u jednom potpuno drugačijem svijetu od svojih vršnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A nakon ljetne borbe, kako nam javlja tata Dino, "Hrabra mama" dobila je novu priliku. U njezino liječenje uključile su se i klinike iz Italije, Njemačke, ali i Turske.

"Mama nema vremena u zadnje vrijeme i ne osjeća se dobro. Ni vrijeme joj nije saveznik. Neurološki su ispadi sve izraženiji i trebamo svu pomoć. Iz klinike u Italiji Padre Pio nemaju mogućnosti liječenja, ali su nam preporučili klinike koje bi joj mogle pomoći te holistički pristupiti slučaju", napisao nam je tata Dino.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, uz nastavno liječenje po hrvatskom protokolu, odnosno preko HZZO-a, nudi im se suradnja vanjskih klinika, koje, kaže tata Dino, ne smiju propustiti, no za preglede bi ih trebalo oko 90.000 kuna.

"Taj iznos, nažalost nemamo, no nadamo se kako bi ga uz pomoć dobrih ljudi mogli skupiti te osigurati smještaj put i boravak. Nadamo se da će to biti dovoljno jer Hrabra mama samo želi živjeti", napisao nam je tata Dino Ljutić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko možete pomoći ovoj obitelji, uplatu možete izvršiti na ovaj broj računa: 

HR7623400093210135194

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DINO LJUTIĆ

PBZGHR2X za uplate iz inozemstva

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo