POLICIJA SPRIJEČILA POKUŠAJ PREBACIVANJA MIGRANATA: /

Uhićeni Srbin i dvojica Afganistanaca

Image
Foto: Pixsell

Zaustavljeni su na području općine Dvor u blizni granice s BiH

12.6.2018.
12:40
Pixsell
VOYO logo

Službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke spriječili su pokušaj ilegalnog prebacivanja migranata preko Hrvatske, uhitili su jednog srbijanskog i dvojicu afganistanskih državljana.

U Donjem Žirovcu, na području općine Dvor, nedaleko državne granice s BiH, policajci su u nedjelju zaustavili osobni automobil zagrebačke registracije kojim je upravljao 32-godišnji srbijanski državljanin, a putnici su bili dvojica afganistanskih državljana u dobi od 27 i 30 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prevozili migrante u Hrvatsku i ostale zemlje EU

Svu trojicu se sumnjiči da su iz koristoljublja, za unaprijed dogovoreni novčani iznos, došli do Donjeg Žirovca kako bi preuzeli neutvrđen broj stranih državljana i ilegalno ih prevezli preko Hrvatske do drugih država članica EU. Sva trojica su uhićena i nad njima je provedeno kriminalističko istraživanje.

Osumnjičeni Srbin predan je pritvorskom nadzorniku PU sisačko-moslavačke, te će tijekom utorka, uz kaznenu prijavu, biti doveden u nadležno Državno odvjetništvo. Osumnjičeni Afganistanci bit će, pak, predani pritvorskom nadzorniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo