POLICIJA PREKINULA SLAVLJE MATURANATA U IMOTSKOM: / Situacija izmakla kontroli, petero maturanata odbilo poslušati naredbu

Image
Foto: Ilustracija: Grgo Jelavic/PIXSELL

Zbog pirotehničkih sredstava policija prekinula norijadu u Imotskom

22.5.2019.
21:04
Ilustracija: Grgo Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Danas je u Imotskom prekinuta norijada. Razlog tome je što se uporaba petardi i ostale pirotehnike gotovo izmakla kontroli kada je jedno od pirotehničkih sredstava bačeno u blizinu grupe policajaca koji su osiguravali program te ostalih promatrača. Policija je tada intervencijom prekinula slavlje maturanata na glavnom trgu u Imotskom na koji su došli pjevajući nešto prije 16 sati.

Nakon policijskog naloga da se raziđu, cijela skupina maturanata krenula je ulicom prema svojim školama, a protiv pet osoba će biti podneseni optužni prijedlozi zbog kršenja javnog reda i mira. "U svezi Vašeg upita, obavještavamo Vas da je danas oko 16:00 sati došlo do aktiviranja pirotehnike u grupi mlađih osoba koja se okupila na Trgu Matice Hrvatske u Imotskom, pa su im policijski službenici izdali naredbu da se raziđu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petero odbilo poslušati policajce

Pet osoba je odbilo postupiti po zapovijedi policijskih službenika, zbog čega će protiv njih biti podneseni odgovarajući optužni prijedlozi, zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Okupljanje maturanata u Splitu i svim drugim gradovima na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske proteklo je bez incidenata", stoji u priopćenju policije za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo