Poledica i bura zatvorile vrata šibenskih škola

Poledica i bura uzrokovale su pravi kaos na šibenskom području. Škole su odgodile nastavu, policija je zatvarala zamrznute ulice, a Hitna pomoć je imala pune ruke posla.

27.1.2010.
16:12
VOYO logo

Zbog poledice i niskih temperatura u srijedu nema nastave u šibenskim osnovnim školama.

U školama u kojima je u srijedu ujutro nastava ipak počela ravnateljima je savjetovano da prekinu nastavu i djecu puste kući, izvijestila je šibenska Gradska uprava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U srednjim školama u Šibeniku nastave neće biti u poslijepodnevnoj smjeni, potvrdila je pročelnica Županijskog odjela za društvene djelatnosti Dijana Ercegović.

Zbog poledice, posla je imala i šibenska Hitna služba. Zbog padova i prijeloma kostiju, prijepodne je pomoć zatražilo petero Šibenčana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jaka bura i poledica uzrokovali su i kašnjenje gradskih autobusa, a zbog bure nije isplovio ni brod prema otoku Žirju. Na šibensko-kninskom zbog nevremena se dogodilo i osam prometnih nesreća, uglavnom s materijalnom štetom.

Do kraja dana očekuje se da će šibenski gradski i županijski uredi za prosvjetu odlučiti o tome hoće li sutra u školama biti nastave. To će, kako kažu, ovisiti o vremenskim prilikama, a meteorolozi do kraja dana najavljuju pad temperature, jaku buru te kišu, susnježicu i snijeg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članak:

arti-201001260713006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo