izvještava HAK / Pojačan promet prema moru, kolone su i 4 kilometara. Kod Lučkog se zbog prometne vozi 40 km/h

Image
Foto: Nel Pavletić/Pixsell

Na državnoj cesti Korenica-Udbina (DC1) u mjestu Jošani vozi se jednim trakom zbog teretnog vozila u kvaru. Prekinut je promet državnom cestom DC46 Ilača-Banovci zbog pada dalekovoda

22.7.2023.
8:03
Nel Pavletić/Pixsell
VOYO logo

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski, a magla smanjuje vidljivost mjestimice u unutrašnjosti, izvještava jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Pojačan je promet na većini cesta u smjeru mora, osobito na autocestama A1 Zagreb-Ploče-Karamatići i A6 Rijeka-Zagreb, zagrebačkoj obilaznici (A3) iz smjera čvorova Zagreb zapad i Buzin u smjeru naplate Lučko, autocestama A2 Zagreb-Macelj i A4 Goričan-Zagreb u smjeru Zagreba, A3 Bregana-Lipovac i A7 Rupa-Rijeka-Žuta Lokva u oba smjera, Krčkom mostu, potom na većini cesta u priobalju, u trajektnim lukama i pristaništima, a čekanja su i na pojedinim graničnim prijelazima s Bosnom i Hercegovinom, Srbijom i Crnom Gorom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A1 Zagreb-Ploče-Karamatići

Pojačan je promet između naplate Lučko i čvora Bosiljevo II u smjeru mora te se na pojedinim dionicama vozi usporeno u kolonama u pokretu, uz povremene zastoje, osobito u zonama odmorišta i čvorova pojačan je priljev vozila na naplatu Lučko u smjeru Karlovca Autocesta A2 Zagreb-Macelj. Kolona pred naplatom Trakošćan u smjeru Zagreba je oko 2 km (proteže se i dalje u Sloveniju) zbog povećanog priljeva vozila između naplate Trakošćan i čvora Đurmanec u smjeru Zagreba kolona je 4 km
iz smjera čvora Zaprešić pred čvorom Zagreb Zapad kolona je oko 2 km.

Autocesta A3 Bregana-Lipovac

Zbog prometne nesreće na 15.+400 km između čvora Zagreb zapad i čvora Lučko u smjeru Lipovca vozi se u koloni dugoj oko 2 km uz ograničenje brzine 40 km/h. Pojačan je promet prema naplatama Lučko u smjeru mora, iz smjera čvora Zagreb zapad kolona je oko 1 km, a iz smjera Buzina oko 6 km. Pred graničnim prijelazom Bajakovo kolona osobnih vozila je oko 4 km, a teretnih oko 3 km.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Malo iza ponoći /

Čak 15 osoba ozlijeđeno u prometnoj nesreći u Dugom ratu

Image
Malo iza ponoći /

Čak 15 osoba ozlijeđeno u prometnoj nesreći u Dugom ratu

DC1 Zagreb-Karlovac-Split

Nema zastoja. Na državnoj cesti Korenica-Udbina (DC1) u mjestu Jošani vozi se jednim trakom zbog teretnog vozila u kvaru. Prekinut je promet državnom cestom DC46 Ilača-Banovci zbog pada dalekovoda.

Zbog posljedica nevremena za sav je promet zatvorena državna cesta Lipik-Trokut (DC47).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zabrana prometa za teretna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 t na pojedinim cestama u Istri i priobalju bit će danas do 14:00 te u nedjelju od 12:00 do 23:00 sata. Zabrane nema na autocestama i državnoj cesti DC1.

POGLEDAJTE I OVO Par dana predaha od nevremena! U ponedjeljak neugodno vruće, a sredinom tjedna pogoršanje

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo