POGLEDAJTE U KAKVOM LUKSUZNOM MERCEDESU SE VOZI BANDIĆ: / Službeni je na popravku, ovo je 'samo' zamjenski auto od 800.000 kn...

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Dok se Milan Bandić vozi zadnjih nekoliko tjedana u luksuznom Mercedesu GLE, iz Grada tvrde da je riječ o zamjenskom vozilu jer je službeni Audi A6 na popravku

30.10.2020.
8:23
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Zadnjih nekoliko tjedana zagrebački gradonačelnik Milan Bandić vozio se po Zagrebu u luksuznom Mercedesu GLE, a u četvrtak je u tom autu došao na Trg bana Jelačića kako bi otvorio manifestaciju Plavi ceker. Fotoreporteri su ga u snimili na istom mjestu u istom automobilu i prije mjesec dana, kada je otvarao Dane Slavonije, javlja 24sata.

Mercedes GLE 350 d 4MATIC proizveden je 2019. godine, a cijena novog automobila, bez dodatne opreme, iznosi 694.265 kuna. Automobil kojim se vozi Bandić ima i dodatnu opremu, što mu podiže cijenu na više od 800.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Tu su klimatizirana električno pokretana sjedala presvučena kožom, kamera za vožnju unatrag, navigacija, spušteni ovjes, projiciranje loga Mercedesa na podlogu iz retrovizora, centralni zaslon 11,5", zatamnjena stakla, električno podizanje poklopca prtljažnika, umetci od hrasta. Automobil ima dizelski motor obujma 2,9-litara koji razvija 272 konjske snage. Do 100 km/h ubrza za 6,6 sekundi, a može juriti 230 km/h.

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Iz Grada Zagreba su za 24 sata rekli da je riječ o zamjenskom vozilu jer je službeni Audi A6 na popravku te je navodno djelomično razbijen. Gradonačelnik Bandić ovo vozilo koristi nešto dulje od mjesec dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo