POGLEDAJTE TKO SE KONAČNO JAVIO: /

Davor Bernardić izašao pred medije, kaže da Vladi neće dopustiti porezni udar

Image
Foto: Pixsell

Dočekali smo i javljanje šefa najjače oporbene stranke.

17.8.2018.
18:27
Pixsell
VOYO logo

Nakon duljeg izbivanja iz javnosti (unatoč ozbiljnoj javnoj raspravi o iznimno bitnoj temi kaosa u zdravstvu koju je potaknula tragična smrt mladog Mattea Ružića) danas se u Novoj Gradišci ukazao šef (zasad) najjače oporbene stranke, Davor Bernardić.

Čovjek kojeg zbog lošeg rejtniga i iz vlastite stranke pozivaju da odstupi s pozicije, komentirao je najavu novog poreznog udara na obrtnike i malem poduzetnike. Kaže kako taj prijedlog neće podržati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nedopustiv je udar na male obrtnike, male poreznike putem novog poreznog optrećenja i to je ono što nećemo dopustiti, nego upravo ići u smjeru rasterećenja kako bi mali poduzetnici, koji nose hrvatsko gospodarstvo mogli bolje i lakše poslovati i ono što je najvažnije, zapošljavati ljude', rekao je Bernardić.

Komentirao je i tragičnu smrt 21-godišnjeg Mattea Ružića koji je izdahnuo na ulici te zbog kojeg se u javnosti povela rasprava o kvaliteti hitne medicine u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ova se Vlada često voli pozivati na europske vrijednoti. Da je tako, ministar Kujundžić bi trebao dati neopozivu ostavku', rekao je i spomenuo kako bi trebalo uvesti hitnu helikoptersku službu kako bi se unesrećene spašavalo unutar zlatnog sata.

Bio je upitan i o slučaju Vere Begić Blečić koja je skrivila prometnu nesreću sa smrtnim posljedicama vozeći pijana u suprotnom smjeru. Rekao je kako riječka pročelnica više ne može biti članica SDP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo