u dugom selu / Pogledajte snimku kako je prije javljanja uživo u RTL Danas, vlasniku centra za vježbanje upala policija. Vlasnik nije priveden!

Kako javlja RTL-ova reporterka nakon sat vremena iz centra je otišla inspekcija, Civilna zaštita i policija, a vlasnik nije priveden.

1.2.2021.
18:50
VOYO logo

Za srijedu udruga Glas poduzetnika najavljuje veliki prosvjed, a što misle poduzetnici diljem zemlje, pokazuju i u ovim trenucima. RTL Danas je bio u Dugom Selu gdje je najavljeno otvaranje još jedne teretane unatoč aktualnim mjerama. 

Jutrošnje uhićenje nije obeshrabrilo sve, pa je tako prve treninge već večeras i otvaranje na silu najavio i jedan kondicijski centar u Dugom Selu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, nekoliko mniuta prije javljanja tijekom kojeg je trebao gostovati Alen Preldžić, vlasnik kondicijskog centra u Dugom selu RTL-ova reporterka je otkrila da je u kondicijski centar je došao državni inspektorat i civilna zaštita, iako u manjem broju nego jutros na Trešnjevku. 

Ondje je bilo pet vježbačica i trenerica koji su došli podržati vlasnika koji odlučio otvoriti centar za vježbanje. No, ubrzo je došla policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako javlja RTL-ova reporterka nakon sat vremena iz centra je otišla inspekcija, Civilna zaštita i policija, a vlasnik nije priveden.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo