turobna atmosfera nakon utakmice / Pogledajte sinoćnju atmosferu u Duvnjakovom rodnom kraju: 'Nedostajalo nam je hrabrosti, no ovo je velik uspjeh'

U Đakovu, rodnom gradu reprezentativca Domagoja Duvnjaka, atmosfera je bila usijana, a utakmica se naveliko pratila u kafićima

30.1.2016.
12:37
VOYO logo

Hrvatski rukometaši nisu se uspjeli plasirati u finale Europskog prvenstva u Poljskoj, u polufinalu igranom u petak u Krakowu bolji su bili Španjolci sa 33-29 (18-14).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je u Krakowu izgubila peti polufinalni susret zaredom na velikim natjecanjima, od toga treći na europskim prvenstvima. 

U Đakovu, rodnom gradu reprezentativca Domagoja Duvnjaka, atmosfera je bila usijana, a utakmica se naveliko pratila u kafićima, no navijači na kraju nisu imali razloga za veselje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas nije išlo, ali niste previše tužni?

"Nisam tužan, ali moram reći da je moglo puno bolje. Idemo dalje uzdignuta čela, ima i vremena i mjesta za novu generaciju. Obrana je danas bila nešto lošija, nismo imali kontri ni polukontri", smatra Nedjeljko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je dovoljan uspjeh. Danas nam je nedostajalo hrabrosti. Poljaci su bili slabi, mislim da smo danas mogli bolje, no dovoljno smo pokazali", rekao je Zvonimir. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo