po pravilima / Pogledajte kako izgleda besplatni parking za djelatnike Čistoće i MUP-a. Postoji jedan uvjet

Image
Foto: WhatsApp Screenshot

Maksimalno vrijeme parkiranja na području koje besplatno koriste djelatnici Čistoće je tri sata, pripada drugoj zoni i košta 70 eurocenti po satu

23.2.2023.
17:29
WhatsApp Screenshot
VOYO logo

Kako nam otkriva izvor iz Zagrebparkinga, djelatnici Čistoće na parkingu zagrebačke Hitne službe, kao i policijski službenici u Heinzelovoj uživaju besplatan parking ako vozilo obilježe nečim što upućuje na to da su djelatnici podružnice Zagrebačkog Holdinga ili MUP-a.

Maksimalno vrijeme parkiranja na području koje besplatno koriste djelatnici Čistoće je tri sata, pripada drugoj zoni i košta 70 eurocenti po satu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovako izgleda besplatan parking za djelatnike Čistoće na Radničkoj cesti. Dakle, rečeno im je da nešto od firme stave ispod vjetrobranskog stakla, a nas dispečar svakog dana zove i kaže da ih ne kažnjavamo. Inače, tamo je žuta zona označena znakovima da je naplata parkinga. Heinzelova kod MUP-a ista stvar, samo tamo su policijski auti i tko god ima nešto od policije pod šajbom, preskačemo", doznajemo od izvora u Zagrebparkingu.

Podsjetimo, u siječanjskim prosvjedima radnici Čistoće zahtijevali su pravo na besplatan parking jer su to pravo imali svi djelatnici Holdinga osim njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo