vraćali se sa svadbe /

Poginuo 12-godišnjak: 'Ne prestajem se tresti od užasa kad sam doznala da malenoga više nema'

Image
Foto: Facebook/DVD Sv Ivan Zelina

Četveročlana obitelj stradala je dok su se u rano jutro vraćali sa svadbe

3.9.2019.
7:40
Facebook/DVD Sv Ivan Zelina
VOYO logo

Otac K. H. (44), majka K. H. (38) te 14-godišnja kći i dvije godine mlađi sin sjeli su u Petrinji u svoj Golf križevačkih oznaka i krenuli kući. Međutim, oko 5.20 sati u mjestu Hrastje nedaleko od Svetog Ivana Zeline dogodila im se nesreća kada je njihovo vozilo sletjelo u odvodni kanal i udarilo u betonski stup i drvenu ogradu. Od siline udarca, 12-godišnjem dječak preminuo je na mjestu, dok su supružnike i drugo dijete iz smrskanog lima žive izvukli vatrogasci. 

"Ne prestajem se tresti od užasa kad sam doznala za nesreću i da malenoga više nema. Pravi, mali radoznali školarac koji se uklopio u svaku sredinu gdje god bi došao. Čuli smo da traje borba za život njegove mame u KB Dubrava te su nažalost šanse jedan posto da preživi. Otac ima ozljedu pluća i obje noge te je i on u induciranoj komi i čeka ga operacija, a malena će koliko smo čuli biti dobro jer joj je kuk bez operacije vraćen na mjesto. Iako je i njezina ozljeda teška, ona srećom nije životno ugrožena", ispričala je za Jutarnji list jedna od bliskih susjeda nastradale četveročlane obitelji. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stravične prizore od nedjelje u zoru teško će izbrisati i mještani Hrastja koje je iz sna probudila strašna buka. Šest vatrogasaca DVD Sveti Ivan Zelina vrlo je brzo, rezalo lim auta i potom izvlačilo unesrećene van.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo