više teških krađa / Podignute optužnice protiv četvorice zbog razbojničkih krađa

Image
Foto: Thinkstockphotos.com

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu i Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu je nakon provedene istrage podiglo pred Općinskim sudom u Čakovcu optužnice protiv četvoro hrvatskih državljana.

15.1.2016.
14:14
Thinkstockphotos.com
VOYO logo

Optužnica je podignuta protiv dvoje 23 i 24-godišnjaka zbog počinjenja kaznenog djela razbojničke krađe. Okrivljenike se tereti da su 4. studenog 2015. u prodavaonici u Čakovcu s prodajnih polica uzeli razne odjevne predmete u vrijednosti većoj od 1.100,00 kuna, a kad ih je prodavačica kod izlaska uočila i pokušala spriječiti, prvookrivljenika se tereti da ju je odgurnuo, pa su pobjegli s oduzetim stvarima.

Isto tako Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je nakon provedene istrage podiglo pred Općinskim sudom u Čakovcu optužnicu protiv 41-godišnjaka zbog počinjenja kaznenog djela razbojničke krađe. Okrivljenika se tereti da je 19. kolovoza 2015. u trgovini u Pušćinama uzeo iz blagajne novac u iznosu većem od 2.700,00 kuna i izašao iz trgovine. Kad ga je na parkiralištu ispred trgovine zaustavila prodavačica, uhvatio ju rukom za vrat, odgurnuo i bacio na tlo te pobjegao s oduzetim novcem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu je nakon provedene istrage podiglo pred Županijskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv 27-godišnjaka zbog počinjenja kaznenog djela razbojništva. 

Više pročitajte OVDJE

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo