'PARODIJA NA VEČERNJU ŠKOLU' /

Plenković jasno poručio biračima: 'Glas za Škoru je glas za Milanovića i SDP'

Škorin nastup djelovao mi je kao parodija na Večernju školu, kazao je Plenković

9.12.2019.
12:14
VOYO logo

Premijer Andrej Plenković danas je komentirao jučerašnji veliki skup predsjedničkog kandidata Miroslava Škore gdje je rekao da je Plenković izdao HDZ i Franju Tuđmana i pozvao HDZ-ovce da glasuju za njega. 

"Imam sljedeću poruku. HDZ kojeg vodimo danas je upravo ono mjesto ideja i program kakvog je htio predsjednik Tuđman. HDZ-ovcima sigurno ne trebaju ni Škoro, ni Grmoja ni Bulj ni cijela bulumenta drugih koji su bili tamo da im kaže za koga će glasovati. HDZ-ovci, a i brojni drugi građani, će glasovati za Kolindu Grabar-Kitarović. Podržat će i njenu politiku, a i politiku Vlade koju vodi HDZ", kazao je Plenković. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANI ČLANCI

"Političari iz Mosta skakuću oko Škore"

"Škoro se najedanput jako ulovio mene, vidim da sam mu na radaru i interesantan. Interesantan sam i vrlo bezidejnim i  zlonamjernim političarima Mosta koji tamo oko njega skakuću. Glas za Škoru je glas za Milanovića i SDP", kazao je Plenković i dodao da svi ljudi koji "osjećaju Hrvatsku i vrijednosti Tuđmanovog HDZ-a dobro znaju da je prava, jedina i istinska kandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je i da je glas za Kolindu Grabar-Kitarović i glas za HDZ pa i glas za Andreja Plenkovića. "Škorin nastup, one dvije minute koje sam vidio, djelovao mi je kao parodija na Večernju školu. S tim da je Pervanova Večernja škola bila zabavna, a ovo je bilo loše. Loše pročitano i praktički nikakvo. Čovjek puno bolje pjeva nego što govori", kazao je Plenković. 

Nije zaobišao kritizirati niti Zorana Milanovića. "90-ih godina u Ministarstvu smo na njega gledali na način, je li to onaj koji hvata krivine? To je bila njegova odlika tada. Očito je ušao u kampanju, kako je rekao s karakterom, ja bih rekao s lošim karakterom, s neistinama i bez programa", kazao je Plenković i dodao kako Milanović nije imao nikakve rezultate kao premijer. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo