komentirao i milanovića / Plenković: 'HDZ će pobijediti na izborima jer naši kandidati su ugledni i vjerodostojni ljudi'

Image
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Andrej Plenković izjavio je kako će HDZ pobijediti na izborima jer njihovi su kandidati ugledni i vjerodostojni ljudi

18.8.2016.
16:35
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković u prostorijama HDZ-a u Karlovcu održao je sastanak s kandidatima na listi u 7. izbornoj jedinici. Plenković je kandidatima u 7. izbornoj jedinici poručio da u kampanji moraju biti angažirani, da moraju pokriti cijeli prostor i predstaviti izborni program.

Image
zaoštrava se kampanja /

Kovač žestoko napao Milanovića: 'Dokazao je da je politička kukavica i lažni heroj'

Image
zaoštrava se kampanja /

Kovač žestoko napao Milanovića: 'Dokazao je da je politička kukavica i lažni heroj'

"Odjeci na program su pozitivni, on je ambiciozan. Želimo pokazati da je reforma cjelovita, da je u funkciji rasterećenja građana i poduzetnika. Želimo i demografsku obnovu i pronatalitetnu politiku. U Hrvatskoj imamo bijelu kugu, problem s kojim se mi kao demokršćanska stranka moramo prioritetno baviti", rekao je, prenosi N1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"HDZ ide u izbore s ciljem da preuzmemo vođenje države, na temelju kampanje i programa koji je napravljen na znanstvenim temeljima, s tim trebamo zadobiti povjerenje građana. Očekujem da preuzmete odgovornost i biračima prezentirate zašto bi nam trebali dati povjerenje", kazao je Plenković u obraćanju kandidatima na listi u 7. izbornoj jedinici.

"Naši su kandidati ugledni ljudi, baš onakvi kakve sam i najavio. Oni su vjerodostojni, dokazani u svojim karijerama i politici. Naravno da ćemo pobijediti, to je ključna poruka", istaknuo je, prenosi N1. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se i na jučerašnju optužbu Zorana Milanovića da je Miro Kovač glavni krivac jer nije upozorio Srbiju da neće moći otvoriti Poglavlje 23 ako ne izmijeni Zakon o univerzalnoj jurisdikciji.

"Vlada Zorana Milanovća nije napravila ništa u pogledu procesuiranja ratnih zločina sa Srbijom. HDZ je taj koji je prvi upozorio na hibridni zakon o regionalnoj nadložnosti, kojim je Srbija prošila svoju jurisdikciju na građane Hrvatske i BiH.To je nedopustvio, to je Milanovićeva vlada propustila učiniti, kako bi zaštitila interes branitelja, a to je napravio HDZ, a ne SDP i Milanović, a još manje njegove ambicije da tu temu sada stavi u fokus", kazao je Plenković u Karlovcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo