NAPAO SLUŽBENU OSOBU / Pijani vozač nakon potjere po Umagu policajku uhvatio za vrat i trgao joj majicu

Image
Foto: Ilustracija/Thinkstockphotos.com

Policija je protekloga vikenda imala pune ruke posla s pijanim i nasilnim vozačima koji se nakon bježanja policijskim patrolama nisu libili iste i napasti. Tako je u Umagu pijani 47-godišnjak nakon filmske potjere nasrnuo na policajku dok je u Labinu 36-godišnjak tijekom privođenja glavom udario policajaca.

27.6.2016.
12:23
Ilustracija/Thinkstockphotos.com
VOYO logo

Naime, 26. lipnja oko 2.50 sati, policijska ophodnja je u Ulici Joakima Rakovca u Umagu uočila automobil Audi 80, s prekrivenim registarskim oznakama te su se krenuli za vozilom, pokušavajući ga zaustaviti, piše iPress.hr.

No, vozač, za kojeg je naknadno utvrđeno da se radi o 47-godišnjaku, dao se u bijeg, pri čemu je počinio više prometnih prekršaja, ugrožavajući druge sudionike u prometu, a u nekoliko navrata pokušao je s ceste izgurati i službeno policijsko vozilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Muškarac se u jednom trenutku zaustavio u naselju Markovac te je izašao iz automobila i nogom udario u vrata policijskog vozila, onemogućivši izlazak policijskom službeniku. Zatim je, navodi policija u priopćenju, fizički napao policijsku službenicu, uhvativši ju rukama za kosu i vrat, a potom i nadlaktice, trgajući joj službenu majicu.

Više saznajte na iPress.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo