Drama u Splitu / Pijani psihički bolesnik sa sjekirom naganjao ekipu Hitne pomoći u dvorištu obiteljske kuće

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Liječnik, medicinska sestra i vozač došli su vozilom Hitne pomoći nešto nakon 20 sati na intervenciju zbog 45-godišnjeg muškarca. Pozvali su ih članovi obitelji

9.8.2019.
16:30
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Troje djelatnika ekipe Hitne medicinske pomoći bježali su u četvrtak navečer po dvorištu obiteljske kuće u splitskom zaleđu kada ih je sjekirom naganjao psihički bolesnik pod utjecajem više od tri promila alkohola, piše Slobodna Dalmacija.

Liječnik, medicinska sestra i vozač došli su vozilom Hitne pomoći nakon 20 sati na intervenciju zbog 45-godišnjeg muškarca. Pozvali su ih članovi obitelji, a 45-godišnjak je bio otprije pod tretmanom zbog psihičkih problema. Tu večer bio je i vidno pijan, a kada je vidio ekipu Hitne pomoći, sa sjekirom u ruci krenuo je prema njima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prišao je vozaču i zamahnuo sjekirom prema njemu. Iz vozila su već izišli medicinska sestra i liječnik i krenuli prema muškarcu. Sve troje medicinara tada se okreću i bježe prema vozilu dok 45-godišnjak trči za njima i maše sjekirom.
Uspjeli su ući i zatvoriti se u službeno vozilo.

Pozvana je policija koja ga je svladala nakon čega je odveden u KBC Split. Utvrđeno je da je imao 3,3 promila u krvi. Protiv njega bit će podnesena kaznena prijava, piše Slobodna Dalmacija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo