potpuno poludio / Pijani mladić izvukao bivšu djevojku iz kluba i pretukao je: 'Ubit ću i tebe i tvoju majku!'

Image
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL/Ilustracija

Mladić je bivšu djevojku udario šakom u glavu, oborio je na tlo te joj zaprijetio da će ubiti nju i njenu majku

4.1.2018.
21:31
Ivo Čagalj/PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

Pretposljednjeg dana u 2017. godini došlo je do fizičkog obračuna ispred jednog lokala u varaždinu, pri čemu je stradala jedna djevojka. Mladoj ženi oko 22 sata je prišao njen bivši i vidno alkoholizirani 24-godišnji dečko, pozvavši je na razgovor. No umjesto razgovora, djevojka je dobila samo batine, piše Net.hr. 

Mladić ju je udario šakom u glavu, oborio je na tlo te joj zaprijetio da će ubiti nju i njenu majku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U cijelom slučaju intervenirala je i policija, a Općinsko državno odvjetništvo izvijestilo je kako je provelo ispitivanje uhićenog hrvatskog državljanina (1994.) zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje iz čl. 139. st. 2. Kaznenog zakona.
Mladiću je nakon toga određen istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u postupku i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu provelo je ispitivanje i odredilo istražni zatvor i dvojici osumnjičenika koji su na Novu godinu fizički napali policajce. Sve je krenulo kada je 21-godišnjak u stanu u Varaždinu zaprijetio svom bratu ubojstvom, a kad su u stan pristupili policijski službenici povodom dojave o obiteljskom nasilju, 29-godišnjak je prišao s leđa policajcu i udario ga šakom po ramenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom je 21-godišnjak u cilju da spriječi svoje privođenje i smještaj u policijsko vozilo, zadao policajcu više udaraca nogom u desno koljeno i nanio mu tjelesne ozljede.

Županijski sud u Varaždinu obojici osumnjičenika odredio je istražni zatvor, piše Net.hr. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo