dom čist za tren / Philips 3u1 bežični usisavač za blistavu čistoću cijelog doma

Image
Foto: promo

Održavanje podova i tepiha nikada nije bilo lakše

21.12.2021.
14:29
promo
VOYO logo

Više ne trebate poseban uređaj za svaki zadatak u vašem domu. Uštedite dragocjen prostor i vrijeme koje provodite na čišćenje uz Philips bežične usisavače. 3u1 funkcija pomoći će vam da svaki kutak vašeg doma ostane besprijekorno čist za tren. Od tvrdih podova do tepiha. Jedinstveni sustav za usisavanje i vlažno brisanje omogućava efikasno uklanjanje prljavštine jednim potezom. Samo jednim uređajem riješite sve izazove, brzo i jednostavno.

3u1 funkcija za svestrano korištenje

Philips bežični štapni usisavači dizajnirani su kako bi vam olakšali svakodnevne kućanske zadatke. Osim vrhunskog usisavanja prašine i nečistoća s vašeg poda, praktične funkcije pomoći će vam i u drugim izazovima u vašem domu. Philips bežični štapni usisavači dolaze i s funkcijom brisanja i ručnim usisavačem u jednom bežičnom uređaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Usisavajte i brišete podove istovremeno samo s jednim uređajem. Održavanje podova i tepiha nikada nije bilo lakše, Philips štapni usisavači kupe prljavštinu te istovremeno učinkovito brišu pod i uklanjaju do 99% bakterija*. AquaBoost sustav usisavača dizajniran je kako bi uklonio i najtvrdokornije mrlje. Jednostavnim pritiskom na papučicu ispušta dodatnu količinu vode kako biste ciljano očistili svaki željeni kutak.

A za svaki teško dostupni dio kuće osmislili smo ručni usisavač. Lagan i praktičan, bit će vam idealan pomoćnik kod čišćenja sofa, namještaja, čak i automobila i mrvica sa stola. A svim vlasnicima čupavih ljubimaca, dlake u domu više neće stvarati glavobolje. Zahvaljujući vrhunskoj TurboPet četki koja s lakoćom uklanja životinjsku dlaku s namještaja i sofa Philips usisavač uklonit će sve nečistoće. Uz ručni usisavač možete koristiti i vrhunsku odvojivu prijenosnu jedinicu, koja će vam omogućiti da bez muke dosegnete sva daleka mjesta. Bez obzira radi li se o uskim površinama, stropovima ili visokom namještaju, očistit ćete ih bez napora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrhunska snaga za vrhunske rezultate

Kako bi usisavanje bilo efikasno i snažno, osmislili smo PowerBlade. Digitalni motor koji stvara jak protok zraka donosi vam najsnažnije usisavanje. Uz vrhunsku snagu Philips štapnih usisavača čišćenje će biti lakše i brže. Nenadmašno snažan protok zraka od >1000 L/min pokupit će sve s vašeg poda, ostavljajući ga besprijekornim. On stvara usisavanje od 360° u usisnom nastavku, skuplja prašinu i prljavštinu istovremeno u svim smjerovima tako da mu ništa neće promaknuti.

Philips bežični usisavači opremljeni su snažnom 25,2 V litij-ionskom baterijom koja vam pruža najduže razdoblje rada. Ne morate brinuti o tome da će se vaš usisavač isprazniti usred čišćenja doma. Nakon potpunog punjena, Philips štapni usisavači osigurat će vam neprekinut rad do čak 80 minuta. Bez brige možete usisati cijeli stan samo s jednim punjenjem**, nakon toga usisavač jednostavno napunite ponovno i spreman je za nove izazove. LED sustav osvjetljenja poda pomoći će vam da vidite sve nečistoće koje želite ukloniti, i otkrijete čak i skrivenu prašinu. Uz Philips bežične štapne usisavače, baš svaki kutak vašeg poda bit će čist.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PROMO

Stavite zdravlje ukućana na prvo mjesto uz Philips

Alergijske reakcije nažalost su svakodnevica mnogih ljudi. Alergeni ulaze u domove izvana, kao što je pelud, ali se mogu nalaziti i unutar doma, kao što je dlaka kućnih ljubimaca. Oni nastaju tijekom svakodnevnih aktivnosti, i lako se uvlače u okruženje doma kroz prozore, vrata i drugu prirodnu ventilaciju. Najčešći alergeni su kućna prašina, pelud i dlaka kućnih ljubimaca.

Zahvaljujući vrhunskom dizajnu Philips bežičnih štapnih usisavača zaboravite na probleme s alergijama.  Oni sadrže troslojni filtracijski sustav koji će se pobrinuti za sve iritirajuće čestice u vašem domu. Vrhunska tehnologija učinkovito zaustavlja čak do 99% čestica prašine, bakterija i alergena***. Uklonite sve nepoželjne i iritirajuće čestice iz vašeg doma, kako biste bezbrižno uživali u svakom danu. Vaš dom će biti čišći, ugodniji, i sigurniji za vaše najmilije uz Philips.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo