PETROV: / 'Samo su dvije opcije da se kriza riješi! Odustajanje od opoziva Oreškovića ili novi izbori'

Image
15.6.2016.
17:06
VOYO logo

“Povjerenstvo za sukob interesa reklo je svoje – jedna osoba je teret ovoj Vladi”, kazao je čelnik Mosta Božo Petrov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Problem je što su određeni pojedinci, a za mene to ne predstavlja stvarno mišljenje HDZ-a, napravili niz ishitrenih poteza. Pred njima je danas odgovornost i oni moraju odlučiti hoće li ova Vlada konačno dobiti pravu priliku ili ćemo ići na nove izbore. Za nas postoje samo te dvije opcije”, rekao je.

"Ja na sebi ne vidim nikakve krivice"

“Samo su dvije opcije da se kriza riješi – to je opoziv opoziva ili izbori gdje će se mogućnost preslagivanja dati u prave ruke – a to su hrvatski građani”, kazao je Petrov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje hoće li i sam podnijeti ostavku nakon što je to učinio Karamarko, Petrov je kazao kako je već ranije bio spreman dati ostavku ako to bude potrebno. No, pojavili su se novi trenuci.

"Kada se danas vidi da je i Povjerenstvo potvrdilo ono što smo govorili, ja na sebi ne vidim nikakve krivice. Ali, ako će biti potrebno platiti i tu cijenu, a da se sačuva ova Vlada i da Orešković ostane premijer, za mene to nije prepreka", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Apelira na mudrost HDZ-a i Domoljubne koalicije

Dodao je da apelira na mudrost svih članova HDZ-a, Domoljubne koalicije i saborskih zastupnika da pokažu kako im je stalo do države i hrvatskih građana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Građani imaju percepciju da Vlada ne radi dobro. Od samog početka nije joj se dala prilika da pokaže da može raditi dobro", kazao je.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo