'Ovo je dno dna!' /

Petrina o izbacivanju Prgometa: 'To je najbolji potez od osnivanja MOST-a. Svaki izdajnik završi na jednaki način'

'To je najlogičniji i najbolji potez od osnivanja MOST-a. Svaki izdajnik završi na jednaki način. Ne valja lagati, varati i krasti, a to je sindrom Hrvatske i ovo je katastrofa što je gospodin Prgomet napravio. Ovo je dno dna!', poručio je Stipe Petrina

12.11.2015.
18:50
VOYO logo

Jučer je bio potencijalni mandatar i držao ključeve nove Vlade u svojim rukama, a već danas Drago Prgomet je otpadnik iz izborne senzacije MOST-a i nezavisni zastupnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što se sinoć tajno sastao s premijerom Zoranom Milanovićem - MOST je s njim prekinuo suradnju. Božo Petrov kaže da mu je žao i ne boji se raskola.

"Mi ostavljamo mogućnost da gospodin Prgomet i dalje djeluje kao nezavisni saborski zastupnik. To je njegovo pravo. Mi se iskreno nadamo da će podržavati naše odluke s tim da se morala donijeti ovakva odluka budući da je prekršen dogovor koji je bio jučer na Nacionalnom vijeću. Meni je, ponavljam, iskreno žao ovoga što se dogodilo i ja vjerujem da će on nas nastaviti podržavati", izjavio je Božo Petrov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je najlogičniji i najbolji potez od osnivanja MOST-a. Svaki izdajnik završi na jednaki način. Ne valja lagati, varati i krasti, a to je sindrom Hrvatske i ovo je katastrofa što je gospodin Prgomet napravio. Ovo je dno dna! Ja sam iznenađen jednako kao i svi vi. U 6 sati je rečeno da gospodinu Prgometu nije dobro i da je iša doma okupati se. Eto, to je informacija koju sma ja zna i kad smo išli doma, na putu nas je zatekla ta vijest", komentar je primoštenskog načelnika Stipe Petrine.

"Ja mislim da to nema neko posbno značenje, možda je čovjek koji je prepoznatljiv u Hrvatskoj, možda to medijski ima težinu, ali očekujem da će nastaviti raditi i da ćemo surađivati i dalje u Saboru. Mislim da ćemo ostati kompaktni i da ćemo se nastaviti boriti za onu osnovnu ideju MOST-a", poručio je Tomislav Panenić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo