LIJEPE VIJESTI /

Peruško: 'Zaposlenici Agrokora dobit će 1500 kuna božićnice, ali i dar za djecu'

Image

Tako će ona umjesto dosadašnjih 1000 kuna, iznositi 1500 kuna

26.11.2018.
15:02
VOYO logo

Lijepe vijesti stižu za zaposlenika Agrokora. Ove godine dobit će 500 kuna veću božićnicu. 

Tako će ona umjesto dosadašnjih 1000 kuna, iznositi 1500 kuna. Osim toga svi oni koji imaju dijete dobit će i dar za djecu u iznosu od 600 kuna. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobit će i darove za djecu koji će se isplatiti prije Svetog Nikole. U to je Agrokor ukupno uložio preko 35 milijuna kuna. Mi smo na taj način poslali signal da smo kao kompanija zahvalni za sve što su naši zaposlenici učinili tijekom izvanredne uprave, kao i u vrijeme implementacije same nagodbe. Radit ćemo na kvaliteti naših zaposlenih i kvaliteti našeg korporativnog upravljanja. Zahvaljujem se sindikatima i zaposlenicima na pomoći", rekao je Fabris Peruško, Vladin izvanredni povjerenik za Agrokor.

"Dogovor o povećanju božićnice je još jedan korak u nizu poboljšanja radnog okruženja u grupi Agrokor. Nastavljamo na povećanju plaća, osobito zaposlenicima s najnižim plaćama, smatramo da je to bitno za poboljšanja kvalitete poslovanja u cijeloj grupi, rekla je Irena Weber, dodavši da je povećan broj ugovora na neodređeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Također, bitno je napomenuti da smo kao poslodavac imali značajan broj novozaposlenih u grupi. U Konzumu je ove godine zaposleno preko 1300 ljudi. S unapređenjima uvjeta rada nastavljamo i u budućnosti i pokazujemo da nam je zadovoljstvo naših zaposlenika najvažnije. Cilj je da Agrokor i njegove kompanije budu ne samo najveći, nego i najbolji poslodavac u regiji", dodala je Weber.

Iz sindikata su rekli da je božićnica od 1500 kuna veliki napredak u odnosu na ono što je bilo prošle godine te da vjeruju da će se kroz socijalni dijalog povećati materijalna prava radnika.

U Agrokoru je zaposleno oko 30.000 ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo