IZAŠLA I RAVNATELJICA / Pernar stigao i pred zagrebačku 16. gimnaziju. Prema njemu letjela jaja, a učenici mu vikali 'Pernaru, odlazi!'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

I ravnateljica škole je izašla i pokušala reći Pernaru da napusti prostor škole, a učenike je poslala natrag u učionice

20.11.2023.
16:58
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Kao što je već unaprijed najavio na svom TikTok profilu, Ivan Pernar posjetio je zagrebačku 16. gimnaziju. Čini se kako učenici te srednje škole nisu baš bili zadovoljni njegovim posjetom jer su ga gađali jajima, javlja Index.hr. U njihovu redakciju stigao je videozapis na kojoj se vidi Pernar kako dolazi pred gimnaziju, a onda prema njemu dolijeću jaja.

I ravnateljica škole je izašla i pokušala reći Pernaru da napusti prostor škole, a učenike je poslala natrag u učionice. Iz okupljene mase učenika čuli su se povici: "Pernaru, odlazi!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, prije nekoliko je dana policija poslala dopis nekim zagrebačkim školama u kojem se ravnatelje moli da obavijeste policiju ako imaju saznanja o tome da pred njihovu školu dolazi bivši saborski zastupnik Ivan Pernar. On, naime, već neko vrijeme obilazi škole i širi opasne dezinformacije o zdravlju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SLIKA IH I SNIMA PA OBJAVLJUJE /

Policija se oglasila o Pernarovim posjetima školama: 'Nismo reagirali iz jednog razloga...'

Image
SLIKA IH I SNIMA PA OBJAVLJUJE /

Policija se oglasila o Pernarovim posjetima školama: 'Nismo reagirali iz jednog razloga...'

Učenicima je savjetovao da piju Lugolovu otopinu kako ne bi imali suha usta, a zapravo je riječ o mješavini kalijevog jodida i razrijeđenog joda koja se u medicini koristi kao dezinfekcijsko sredstvo. Ona je, također, opasna za one koji ne pate od teže deficijencije joda. Liječnici su upozorili da Lugolovu otopinu ne piju na svoju ruku jer remeti rad štitnjače. 

Osim toga, Pernar je djeci govorio i protiv cijepljenja pa im kazao da "moraju raditi djecu, ali ih ne smiju cijepiti". Do sada je to radio ne ometano - djecu je okupljao na javnim površinama tako da ga ravnatelji u tome nisu mogli spriječiti, ali sada se u sve uključila i policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Poput zvijezde i idola učenika: Ivan Pernar nastavlja svoju turneju po srednjim školama. A policije nigdje…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo