uz zvuk cvrčaka / Pernar se ne 'gasi' niti na godišnjem, uživo iz plićaka poručio: 'Bit će raj na zemlji kad maknemo idiote s vlasti!'

Na svoj godišnji odmor otišao je i osebujni saborski zastupnik Ivan Pernar koji se javio 'uživo iz plićaka', iz Supetra na Braču, uz zvuk cvrčaka

25.7.2017.
16:42
VOYO logo

Saborski zastupnici su otišli na dvomjesečni odmor, a 15. rujna bi se trebali vratiti u renovirane prostorije sabornice.

Na svoj godišnji odmor otišao je i osebujni saborski zastupnik Ivan Pernar koji se javio 'uživo iz plićaka', iz Supetra na Braču, uz zvuk cvrčaka.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoje je pratitelje počastio fotografijom iz mora i svima poslao svojevrsnu Facebook razglednicu putem videa uživo, a usput promovirao hrvatske prirodne ljepote i obalu.

U njemu je pričao o stanju u državi, kako je o doba socijalizma bilo puno bolje jer su Hrvati barem mogli ići na more, pa makar su u to vrijeme mnogi 'pobrati metak u tikvu', citirao je Pernar kolegu Glasnovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknuo je još jednom kako je jedan od onih 'dolje', dio naroda, i kako nije dio političkog 'establišmenta' iako je u saborskim klupama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispod druge fotografije ustvrdio je da će biti 'raj na zemlji kada maknu idiote s vlasti'. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pernar se niti na godišnjem ne uspijeva maknuti od politike, mobitela i društvenih mreža, a njegov neumorivi duh još je jednom poručio kako je problem narod  koji podržava krivu politiku, a stalno 'kuka' kako je stanje u državi 's*anje'.            

ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo