PLANIRA BITI GRADONAČELNIK / Pernar se jutros pojavio ispred zagrebačke gimnazije: 'Pozivam policiju da dođe za slučaj da bude koji hejter'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

U svojim turnejama bivši saborski zastupnik pred školama okuplja grupe učenika i širi dezinformacije

17.11.2023.
12:37
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Bivši saborski zastupnik Ivan Pernar ovog se petka pojavio ispred IV. gimnazije u Novom Zagrebu, no unatoč jučerašnjim uputama odgojno-obrazovnim institucijama, nitko nije pozvao policiju, javlja Danas.hr.

"Sutra u 10.10 se vidimo ispred IV. gimnazije. Pozivam policiju da dođe za slučaj da bude koji hejter. Vidjeli ste i samo kako se ponašaju, kako psuju i nasrću. Dobro je da ima što više policije, a uostalom osobi poput mene i priliči da imam policiju oko sebe jer utrka za gradonačelnika je u punom jeku. Dobro je imati snage reda u blizini kao što ste vidjeli sami, i na Trgu kad su ljevičari sve je puno policije. Znate i sami da je policija tamo radi njih, ne mene. Nisam ja taj koji vrijeđa i napada ljude. Vidimo se sutra, IV. gimnazija. Živjeli", poručio je Pernar u videu koji je objavio na svom TikTok profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegova najava stiže isti dan nakon što je više zagrebačkih srednjih škola dobilo dopis u kojem stoji da odmah pozovu policiju ako imaju saznanja da će se Pernar pojaviti pred njihovom školom jer kako tvrdi pravobraniteljica komunicira s maloljetnicima te ih poziva da se ne cijepe i da piju Lugolovu otopinu koja je opasna za one koji ne pate od deficijencije joda.

Image
PRED ŠKOLAMA OKUPLJA DJECU /

Zagrebačka policija poslala dopis školama: ‘Ako vidite Ivana Pernara, odmah nas zovite!‘

Image
PRED ŠKOLAMA OKUPLJA DJECU /

Zagrebačka policija poslala dopis školama: ‘Ako vidite Ivana Pernara, odmah nas zovite!‘

Vodi ih na presice

U svojim turnejama bivši saborski zastupnik pred školama okuplja grupe učenika i širi dezinformacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je nedavno držao govor ispred Hotelijersko-turističke škole u Zagrebu, navodeći učenike kako "moraju raditi djecu, ali ih ne smiju cijepiti". Preporučio im je tom prilikom da redovno piju Lugolovu otopinu. U sklopu svoje skandalozne kampanje neke učenike i odvodi s nastave i dovodi na konferencije za medije gdje maloljetnici nose transparentne, no kao i danas sve to obavlja bez posljedica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo