OPET NEMA POSLA / Pernar opet upao Tomaševiću na presicu s loptom u ruci: Ovaj put je doveo više ljudi, ali nije baš dobro prošao

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Tomislav Tomašević otvorio je novu pješačku zonu na dijelu Masarykove ulice - od Gundulićeve do Tesline

16.9.2023.
13:34
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Ivan Pernar ponovno je prekinuo press konferenciju Tomislava Tomaševića koji je otvorio novu pješačku zonu na dijelu Masarykove ulice - od Gundulićeve do Tesline. Kako javlja Index.hr, Pernar je, naime, pitao Tomaševića zašto je lagao kada je rekao da će napraviti reviziju gradskog poslovanja.

"Možete li kazati zašto ste lagali roditelje odgojitelje?", vikao je Pernar. "Nemojte, nemojte, nemojte mi upadati u riječ", odgovarao je Tomašević. Obojica su nastavljali pričati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Tomašević pokušavao ignorirati Pernara, on je nastavljao upadati.

"Ako je kriza stambenog prostora, zašto građanima ne dajete stanove? Građane ne zanimaju vaše priče, grad je zatrpan smećem", vikao je Pernar. "Upadate u riječ, prekidate me dok govorim", rekao je Tomašević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki od okupljenih Pernaru su vikali da se gubi i da je izdajica. On se kasnije se oglasio i na svom Facebook profilu, a objavu prenosimo u cjelosti:

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Pernar nije bio sam, još jedan gospodin počeo je upadati zagrebačkom gradonačelniku u riječ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pernara je prekinuo pljesak

"Još jednom da rekapituliramo, ovdje je puno građana koji se slažu s time što širimo pješačku zonu", rekao je Tomašević i dobio velik pljesak. To je, na kratko, prekinulo Ivana Pernara, no nastavio je. Prekidao bi pljesak prisutnih Tomaševićevih pristaša.

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

"Danas sam opet bio na presici Tomaševićevoj, pitao sam ga zašto je lagao da neće uzeti prava roditeljima odgojiteljima, da će radit neovisnu reviziju gradskog poslovanja, a rade ju danas iste službe kao i u Bandićevo doba, zašto je Pripuzu dao posao gospodarenja otpadom, iako je u kampanji tvrdio da neće, pitao sam ga i zašto je lagao da će Jakuševec zatvorit. Ovaj put se okružio mrežom svojih aktivista koji su mu pljeskali na sve njegove izjave. Smiješno i neozbiljno od njih. Grad se raspada, a oni oduševljeni", napisao je Pernar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo