Nevjerojatno / Partnerica ga optužila da je zanemaruje, on objašnjavao da planira krađu EU novca: 'Slušaj, nemoj me je***'

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Osim što su ga istražitelji snimili tijekom sastanaka s drugom dvojicom okrivljenika, snimilisu i razgovore između njega i partnerice

21.7.2022.
9:23
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Procurili su novi nevjerojatni detalji istrage protiv bivšeg šefa varaždinske gradske tvrtke Varkom, Željka Bunića, koji je nedavno uhićen zbog optužbi za korupciju tijekom dodatnih radova na varaždinskom pročistaču.

Osim što su ga istražitelji snimili tijekom sastanaka s drugom dvojicom okrivljenika, Robertom Gotićem i Stjepanom Ptičekom, zabilježeni su i razgovori između njega i njegove nevjenčane supruge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nalazimo se tako svake subote u isto vrijeme zato kaj imamo taj posao. Svaki put se dogovaramo radi tog uređaja. Gotić je nositelj svega i njemu najviše odgovara to vrijeme", objašnjavao joj je na upite zašto ga tako često nema, a transkripte razgovora objavio je Telegram.

Između partnera je u jednom trenutku, kako se može čuti iz tajno snimljenih razgovora, čak izbila i svađa upravo zbog tih sastanaka s Gotićem i Pričekom. Nevjenčana supruga počela je Buniću prigovarati da ju zanemaruje, a on joj uzvraća da će prestati raditi, te će onda i nju prestati financirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svojoj bijesnoj partnerici Bunić je pak objašnjavao kako se s Gotićem sastaje ‘radi posla’: ‘To je dio posla koji moram odrediti nemoj me j….. Ja s tim ljudima radim projekt… vjerojatno ću imat nekakvu financijsku korist od toga…’ Ona mu je na to uzvratila: ‘Pa valjda buš se sjetil i mene za te procente’.

Image
670.000 KUNA /

Željko Bunić o slučaju Euro Consulting: 'Gospodo, vratite pare!'

Image
670.000 KUNA /

Željko Bunić o slučaju Euro Consulting: 'Gospodo, vratite pare!'

U svibnju ove godine snimljen je i razgovor u kojem partnerica Bunića pita hoće li se ponovno sastati s "ovim svojim drugarima", te ih u nastavku razgovora naziva "trius fantastikus" zamjerajući mu što je tako puno njihovog zajedničkog vremena oduzeto zbog Gotića i Ptičeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radim za procente", rekao joj je na to Bunić, a prenosi Telegram.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo