karlovačka županija /

Pao još jedan krijumičar: BiH državljanin zaustavljen s 5 migranata u autu

Image
Foto: KAportal

Uhićen je 38-godišnji državljanin BiH, koji je zaustavljen u Saborskom dok je prevozio petero migranata

1.8.2018.
14:44
KAportal
VOYO logo

Karlovačka policija spriječila je još jedan slučaj pokušaja krijumičarenja migranata, Piše KAportal. 

Uhićen je 38-godišnji državljanin BiH, koji je zaustavljen u Saborskom dok je prevozio petero migranata, a policija mu je napisala kaznenu prijavu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom proveli su policijski službenici Policijske postaje Ogulin u suradnji s policijskim službenicima Ravnateljstva policije i to zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u RH, drugoj državi članici Europske unije ili potpisnici Šengenskog sporazuma. Osumnjičenik je uhićen jučer.

"31. srpnja na državnoj cesti na području Saborskog, policijski službenici su prilikom kontrole vozila u osobnom automobilu zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 38-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine zatekli pet stranih državljana. Provedenim kriminalističkim istraživanjem 38-godišnjaka se sumnjiči da je iz koristoljublja, za unaprijed dogovoreni novčani iznos, u osobnom automobilu prevozio pet stranih državljana, u namjeri da im omogući da ilegalno izađu s teritorija Republike Hrvatske i uđu na teritorij druge države članice Europske unije. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u RH, drugoj državi članici Europske unije ili potpisnici Šengenskog sporazuma osumnjičenik je predan pritvorskom nadzorniku PU karlovačke, a nadležnom državnom odvjetništvu dostavljena je kaznena prijava", objavila je PU karlovačka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo