izrazio nadu /

Panenić: 'Promjena' je ključna riječ predstojećih lokalnih izbora

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Tomislav Panenić u srijedu je iz Nuštra poručio kako je 'promjena' ključna riječ predstojećih lokalnih izbora kad se govori o toj županiji

12.4.2017.
15:00
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Mostov saborski zastupnik i i nezavisni kandidat za vukovarsko-srijemskog župana Tomislav Panenić u srijedu je iz Nuštra poručio kako je "promjena" ključna riječ predstojećih lokalnih izbora kad se govori o toj županiji, izrazivši nadu da će birači prepoznati važnost te riječi i njezinog punog značenja.

Panenić je najavio kako će, ukoliko postane župan, njegova prva zadaća biti vraćanje nade građanima Vukovarsko-srijemske županije te pomoć malih OPG-ovima, sadašnjim opskrbljivačima Agrokora koji bi se, upozorio je, na ljeto kada poljoprivredne kulture urode mogli naći u problemima zbog situacije oko Agrokora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tome problemu nismo se nadali, ali smo ga dobili i morat ćemo ga rješavati", kazao je Panenić, koji je predstavio i kandidate za zamjenike župana Silvanu Tvrz i Vladu Iljkića, za koje je rekao kako su to osobe u koje ima puno povjerenje i od kojih puno i očekuje.

"Mislim da možemo svi skupa odgovoriti na brojne izazove i probleme, od stanja u gospodarstvu do međunacionalnih odnosa u Vukovaru", ustvrdio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predstavljena je i nezavisna lista za Općinu Nuštar predvođena Hrvojem Drinovcem, sadašnjim načelnikom tog mjesta nedaleko Vinkovaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo