novi standard kvalitete /

Pametni telefon nove generacije Samsung Galaxy Note8 napokon u Hrvatskoj

Image
Foto: PR

Prepoznatljivi veliki zaslon i S Pen olovka te niz jedinstvenih značajki i karakteristika Galaxy serije, koje su zauvijek redefinirale korisničko iskustvo – sve to čini pametni telefon Samsung Galaxy Note8 uređajem namijenjenom korisnicima koji žele postići više.

19.9.2017.
15:31
PR
VOYO logo

Pametni telefon Galaxy Note8 ima najveći zaslon od svih Note uređaja do sada. Beskrajni zaslon dijagonale 6,3-inča ima Quad HD+ rezoluciju i Super AMOLED tehnologiju koja omogućava korisniku više prostora za gledanje, čitanje i crtanje.

Pomoću S Pen olovke moguće je diskretno pisati bilješke koristeći Screen off memo  značajku. Oduševljava način na koji unaprijeđena S Pen olovka na Galaxy Note8 donosi potpuno novi način pisanja, crtanja i interakcije s telefonom kao i komunikacije s prijateljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR fotografije

Zahvaljujući novoj aplikaciji Pair korisnici pametnog telefona Galaxy Note8 mogu kreirati personaliziran par aplikacija na Edge izborniku te vrlo jednostavno pokrenuti dvije aplikacije u isto vrijeme.

Značajka Live Message omogućuje korisniku lakše izražavanje, otkivanje svoje osobnosti i pričanje zanimljivih priča. Pametni telefon Galaxy Note8 omogućuje korisniku podijeliti animirani tekst ili crtež na svim platformama koje podržavaju animirane GIF-ove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR fotografije

Samsung je oduvijek bio orijentiran prema uvođenju novih standarda za kvalitetu kamera na pametnim telefonima, a Galaxy Note8 je Samsungova najbolja kamera do sada. Sjajna Live Fokus značajka omogućava kontrolu dubinske oštrine fotografije tako što korisniku omogućava prilagođavanje bokeh efekta prilikom pregledavanja fotografija i nakon snimanja fotografije, kao i Dual Capture pomoću koje obje stražnje kamere snimaju istovremeno - jedna široki, a druga uski kut.

Image
Foto: PR

Samsung Note8 uređaj možete ponijeti gotovo bilo gdje zahvaljujući otpornosti na vodu i prašinu (IP68) samog uređaja kao i S Pen olovke, a pisati možete čak i kada je zaslon mokar.

Pametni telefon Galaxy Note8 podiže ljestvicu poslovnih inovacija na novu razinu zahvaljujući naprednim značajkama koje unaprjeđuju performanse, produktivnost i sigurnost za niz industrija, pojednostavljujući obavljanje poslovnih zadataka.

Image
Foto: PR

Galaxy Note8 nudi skeniranje šarenice za poslovne korisnike. Kompatibilan je sa Samsung DeX za sve one koji trebaju jednostavno proširiti svoje mobilno iskustvo na iskustvo rada na stolnom računalu, neovisno o tome gdje se nalaze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samsung je prvi put predstavio Note seriju uređaja 2011. godine, i od tada ova serija ima vjernu zajednicu zaljubljenika. Pametni telefon Galaxy Note8 dostupan je u Hrvatskoj u crnoj i zlatnoj boji. Saznajte više informacija o Samsung Galaxy Note8 te provjerite cijene u Najboljim tarifama na ovom linku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo