europsko prvenstvo /

Padali su golovi, ali i poljupci - onaj predsjednice Kolinde Grabar Kitarović i njezina supruga Jakova s tribine - postao je viralni hit

U prilog dobroj atmosferi - govori i sljedeća snimka na kojoj je čak ni policajac u Zagrebu - nije odolio ritmu pobjede

13.1.2018.
19:00
VOYO logo

11 tisuća navijača nosilo je rukometaše koji su na terenu pokazali koliko su jaki, motivirani i željni pobjede.  Padali su golovi, a završilo je s 10 razlike 32 naspram 22. Slavlje i na ulicama - a u prilog dobroj atmosferi - govori i sljedeća snimka na kojoj je čak ni policajac u Zagrebu - nije odolio ritmu pobjede.

Padali su golovi, ali i poljupci - onaj predsjednice  Kolinde Grabar Kitarović i njezina supruga Jakova s tribine - postao je viralni hit. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Spaladium Areni oko 11 tisuća navijača, pred malim ekranima prijenos utakmice na RTLu pratilo je milijun gledatelja, gužvalo se i u navijačkim punktovima u gradovima. Hrvastka je uz svoje rukometaše.  Ne baš lijepo dočekana je himna susjeda - gromoglasnim zvižducima koje je stišavao Domagoj Duvnjak.

No glasnice su se ubrzo preusmjerile na navijanje. Hrvatska je već od prve minute zavladala terenom. Odlična igra donijela je i odličnu atmosferu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedino suci ne valjaju, sve ostalo valja. Valja i majica? Nego šta", rekla je Ksenija iz Slavonskog Broda-

"A to samo Split može, svi su odlični, ali Split je poseban", rekla je Jelena iz Splita. 

"Stvarno super, nije moglo bolje od Splita. Mislim da je Split napravio odličnu atmosferu", kazao je Leo iz Zagreba. Euforija iz dvorane preselila se i na rivu. Arena je bila je premala za sve  navijače.

"Ovo je spektakularno. Ekipa je super, svi su dobro navijali", izjavio je Vladimir iz Splita. Dobre vibracije i na glavnom zagrebačkom trgu. U pobjedničkom ritmu zaplesao je čak i policajac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ljepše nije moglo biti. Stvarno je bila prekrasna utakmica", kazala je Ana iz Zagreba.

Na splitskim tribinama promenada političara - predsjednica je utakmicu pratila u društvu sportaša i supruga Jakova. Pao je i poljubac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S tribina predsjednica je ravno ušla u RTL-ov studio.

"Koji ste broj, a 10. Mogli bi sutra umjesto Duvnjaka. A voljela bih, ali nažalost nemam taj talent kao on", kazala je predsjednica. Nakon predsjednice, red na RTL-ov studio dočekao je i premijer. Pohvalio se sportskim znanjem, ali i novim hrvatskim  rejtingom.

"Nadam se da će Duvanj oporaviti atmosfera je odlična, a vidim i da je Fitch podigao rejting zbog deset razlike, moramo malo ekskluzive", kazao je premijer. Dobre vijest iz politike, a iz splitske policije koja kaže da je utakmica prošla bez incidenta.

Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo