agresivni službenici /

Ovo izgleda grdo: ZET-ovi kontrolori fizički napali mladića S KARTOM usred Frankopanske

'Imao sam kartu, no kako sam ušao na sredini morao sam pored dotičnog gospodina proći kako bi došao do štekera za papirnate karte. Gospodin se nije htio maknuti sa prolaza', priča napadnuti mladić

12.4.2018.
15:39
VOYO logo

Na FB stranici IvanaPernara objavljen je šokantni video koji prikazuje ZET-ove kontrolore koji naguravaju mladića na Frankopanskoj, naočigled slučajnih prolaznika.

Video je objavljen uz natpis 'Je li moguće da se ZET-ovi kontrolori ovako agresivno ponašaju?', a kasnije se pod snimku javio i napadnuti mladić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ovo sam ja na snimci. Par činjenica, ušli smo oboje na Jelačiću, imao sam kartu, no kako sam ušao na sredini morao sam pored dotičnog gospodina proći kako bi došao do štekera za papirnate karte. Gospodin se nije htio maknuti sa prolaza, kada sam mu rekao da je to ilegalno počeo mi se unositi u facu i gurati me. Na to sam naravno odgovorio istim guranjem (što svakako nije bilo pametno od mene) i onda je nastala priča od 20 minuta, a ovo je pred kraj. Gospodin je odbio pokazat značku nakon što me gurno, a ova scena je nakon što me sačekao kod obližnjeg kioska. 2 kutije cigareta, novčanik i 150 kn u ruci skupa sa jaknom, a njemu je kolega držao aparat značku i zvao policiju da neko "napada kontrolora" Policija je informirana i gospodina ću prijaviti u nadležnoj PU', objasnio je mladić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Facebook (Ivana Pernar)

(Screenshot/Facebook)

Nižu se negativni komentari građana na račun ZET-ovaca: 'Evo ja pozivam ova dva kozojeba sad na istu relaciju pa nek meni uleti tako,ajde molim vas cobani. Ulazim na Slovenskoj i idem cijeli krug da vas sretnem. Pozdrav od kuhara. P.S. nosim alat', 'Daj majmunu vlast pa ćeš viditi kakav je, problem većine Hrvata je vlast, kad je dobiju ponašaju se poput malih Bogova, bahati, prgavi, neškolovani i nadasve bezobrazni', 'Klošari za pola eura tuku ljude. Izgleda da je bolje zgazit četvero ljudi i piti kavu na cvjetnom nego ostat ostat dužan 4kn', ' Pronaći to bahato stvorenje i dati mu otkaz. Mladić se ponaša kulturno i pokušava nešto objasniti. Koliko vrijedi tramvajska karta, a koliko čovjek? U ovoj državi više nema ljudskosti ni empatije. Nažalost. POD HITNO OTKAZ!!!!'  i mnogi drugi... 

>> Poslali smo upit ZET-u da se očituje o ovom slučaju, a njihov odgovor objavit ćemo po primitku istog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo