OVAKO SE (NE) SLAVI POBJEDA: / Ratoborni HDZ-ovac poručio "crvenima" da njegovo mjesto obilaze u širokom luku

Image
Foto: Facebook
23.5.2017.
19:01
Facebook
VOYO logo

Tako je, primjerice, HDZ-ov kandidat za virovitičko-podravskog župana Igor Andrović osigurao pobjedu već u prvom krugu s 56,14 posto osvojenih glasova, a u središtu županije, Virovitici, Ivica Kirin osvojio je još jedan uzastopni gradonačelnički mandat sa 60,50 posto osvojenih glasova.

Image
PROVJERITE KAKVO JE STANJE U VAŠIM GRADOVIMA: /

HDZ osvojio većinu u njih 12, SDP u njih pet, a vraćaju se i neka stara lica

Image
PROVJERITE KAKVO JE STANJE U VAŠIM GRADOVIMA: /

HDZ osvojio većinu u njih 12, SDP u njih pet, a vraćaju se i neka stara lica

U deset od 13 općina HDZ pobijedio već u prvom krugu

U dvama ostalim gradovima, Orahovici i Slatini, HDZ-ovi kandidati za gradonačelnike idu u drugi krug, s tim da su u prvom također dobili najviše glasova. Već u prvom krugu HDZ-ovi su kandidati za načelnike pobijedili u čak deset od ukupno trinaest općina u Virovitičko-podravskoj županiji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U najvećoj od njih, Pitomači, HDZ-ov je kandidat za načelnika, Željko Grgačić, slavio već u prvom krugu s uvjerljivih 61 posto dobivenih glasova. No, Grgačićevu pobjedu umanjio je nakon objave rezultata kandidat za njegova zamjenika Ivan Erhatić. Euforični Erhatić, koji je inače iz naselja Dinjevac kod Pitomače, svojom je ostrašćenom i ratobornom objavom na Facebook stranici Temeljnog ogranka HDZ-a Dinjevac pokazao kako se nedostojanstveno slavi izborna pobjeda. Njegovu objavu, koja k tomu vrvi pravopisnim pogreškama, prenosimo u cijelosti kako je napisana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Oporbene postrojbe svim snagama napale Dinjevac'

"Ovo je Dinjevac! Večeras je divan osječaj, zvati se dinjevčanom! HVALA VAM DRAGI MOJI DINJEVČANI! Zaista sam ponosan na Vas dragi moji mještani. Ni nakon 27 godina niste poklekli pod pritiskom, ostali ste vjerni i vjerodostojni svojoj Hrvatskoj Demokratskoj Zajednici. Na današnjim izborima opet ste dokazali da nije fraza kad se kaže da je dinjevac utvrda HDZ-a.Danas ču još i dodati da je Dinjevac "Blindirana utvrda HDZ-e".Ja sam posebno ponosan na sve Vas jer ste opet pokazali i dokazali da vjerujete HDZ-i i meni koji vodim ovaj temeljni ogranak od samog početka, i evo 27 godina Vi dragi moji mještani vjerujete meni i stranki koju vodim i nikada niste dozvolili da se u naše mjesto uvuku ove političke postrojbe koje su danas svim svojim snagama napale naše mjesto i opet su doživjele "Debakl" . 83% postotni učinak u korist HDZ-e govori sve. Na području općine Pitomača slična je situacija, koalicija SDP, HSS i njihovih partnera stjerani su i beznačajnu oporbu a tamo im i je mjesto na području naše općine i Virovitičko - podravske županije....I NA KRAJU OVE OBJAVE - DINJEVAC JE OSTAO JOŠ PLAVIJI, i neka ga ovi crveni i svi šareni koje okuplja OBILAZE U ŠIROKOM LUKU, predsjednik T.O HDZ Dinjevac, Ivan Erhatić..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo