'ministri, sramite li se?' /

Ova slika vatrogasca najbolje opisuje položaj heroja u našoj zemlji: 'Ovo nije ministar u fotelji i pored njega nije limuzina od 100.000 eura'

Image
Foto: Facebook/Vatrogasci - Oni su naši heroji

On ne vozi limuzinu od 100.000 eura nego neki vatrogasni kamion iz 1972. godine.On ne ide na na Wimbledon, on je bio u Dalmaciji i gasio požar na svojoj zemlji.

18.7.2017.
8:14
Facebook/Vatrogasci - Oni su naši heroji
VOYO logo

Tisuće vatrogasaca već nekoliko dana bore sa stravičnim i apokalitičnim požarima koji su pogodili Dalmaciju. S kakvom 'vatrenom nemani' se vatrogasci bore na terenu, nažalost, vidjeli smo jučer dok su branili Dalmaciju. 

Na Facebook stranici Vatrogasci-Oni su naši heroji objavljena  je fotografija koja najbolje opisuje njihov nesebičan trud, ali i stravičan položaj i opremu s kojom naši vatrogasci rade.  Tako je na fotografiji vatrogasac koji je nakon napornog rada nakratko odmorio pored svog vatrogasnog kamiona. Fotografija je potpisana riječima koji najbolje opisuju položaj vatrogasaca u ovoj zemlji: "Ovo nije ministar u fotelji i ovo pored njega nije limunzina od 100.000 eura. Ovo je moj, tvoj, naš heroj, a pokraj njegaje TAM biće tamo 1972 godine".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo
Još iz rubrike