REZULTATI OBDUKCIJE /

Otkriven uzrok smrti varaždinske policajke, ležala sklupčana na zadnjem sjedištu auta

Image
Foto: Varazdinski.hr

Slovenski policajci očevidom nisu utvrdili sumnju da je njena smrt nastupila kao rezultat nekog kaznenog djela, ali i dalje je misterij koji je razlog zbog kojeg si je detektivka PU varaždinske oduzela život.

26.5.2017.
20:55
Varazdinski.hr
VOYO logo

Potraga za varaždinskom policijskom službenicom 49-godišnjom Suzanom Vugrinec završila je tragičnim ishodom. U četvrtak popodne njezino je tijelo pronađeno sklupčano na zadnjem sjedištu njezina zelenog Clija varaždinskih oznaka koji je bio parkiran na parkiralištu u blizini Opće bolnice u naselju Rakičan kraj Murske Sobote u Sloveniji, piše Jutarnji list.

Slovenski policajci očevidom nisu utvrdili sumnju da je njena smrt nastupila kao rezultat nekog kaznenog djela, a prema neslužbenim informacijama, nesretna si je žena oduzela život i to na način da je konzumirala veću količinu tableta za spavanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Automobil je uočen je na parkiralištu u blizini Opće bolnice Murska Sobota u naselju Rakičan u četvrtak oko 16.30 sati, a prema neslužbenim informacijama, uočili su ga djelatnici slovenske hitne pomoći. Ustanovilo se da je smrt je nastupila u srijedu oko podneva, oko 30 sati prije pronalaska tijela.

No, posljednji dani Suzane Vugrinec, kao i motivi zbog kojih si je oduzela život, i dalje su nepoznati. Vugrinec je nestala u nedjelju u 19.30 nakon što je otišla iz stana u Trakošćanskoj. Nekoliko sati kasnije napustila je državu na prijelazu Mursko Središće - Petišovci te je u noći s nedjelje na ponedjeljak prespavala u nekom hotelu ili prenoćištu u trokutu između Moravskih Toplica, Lendave i Murske Sobote i u ponedjeljak je otišla. Nepoznato je gdje je provela vrijeme do srijede u podne, piše Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo