Otežan promet na cestama prema moru

Na gotovo svim cestovnim pravcima promet je pojačan. Na autocestama A1 i A6 Rijeka-Zagreb, u smjeru mora, A2 Zagreb-Macelj u smjeru unutrašnjosti i A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka.

2.7.2011.
11:28
VOYO logo

Na naplatama Lučko, Ivanja Reka i Trakošćan promet je pojačan, ali nema za sada nema čekanja, javlja HAK

Zbog bure na Jadranskoj magistrali D8 između Senja i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jak vjetar otežava promet i na autocesti A1 od vijadukta Božići do tunela Sveti Rok, gdje se vozi uz ograničenje brzine 40 km/h i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb od čvora Kikovica do tunela Tuhobić.

Mokrih i skliskih kolnika od kiše ima u istočnoj Hrvatskoj, te mjestimice Lici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7.5 tona važi danas do 14 sati, i sutra, u nedjelju od 12 do 23 sata na važnijim državnim cestama. Zabrane nema na autocestama i na Ličkoj magistrali (D1).

Dionica državne ceste D1, Knin-Gračac, zatvorena je za sav promet zbog radova između Očestova i Pađena. Obilazak je preko Kistanja i Obrovca ili autocestom A1 (do 15. srpnja).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskoga Broda (obilazak je preko čvorova Okučani ili Lužani), a na čvoru Slavonski Brod-zapad zatvoren je izlaz iz smjera Lipovca i ulaz u smjeru Zagreba (obilazak je preko čvorova Lužani ili Slavonski Brod- istok).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo