Osječanka Ena odlučila donirani novac proslijediti Nori

Osječanka Ena Šarac ide u München na operaciju tumora na mozgu.

8.2.2013.
22:47
VOYO logo

"Gesta je to koju bi učinio svatko", kaže Enina majka Biserka Šarac.

"Mi smo u velikom šoku što se ta njezina gesta tako pročula. Ona je to objavila na Facebooku. Jednostavno, toga se tjedna skupljalo za Enu, a ona je rekla: 'Mama, malena Nora ima još samo par dan' i zamolila sve da novac umjesto njoj doniraju malenoj Nori i to je sve", kaže Biserka Šarac za Glas Slavonije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

10 tisuća kuna od poduzetnika

Ganut Eninom gestom, Soundset Plavi je u okviru kampanje Plavi anđeo odlučio pomoći požrtvovnoj 18-godišnjakinji u suradnji sa svojim slušateljima. Tako je slušateljima na licitaciju ponuđen glazbeni paket koji se sastojao od ulaznica za zagrebačke koncerte Beyonce i Depeche Modea, kao i njihovih CD-ova i biografija. Brojni su se slušatelji odazvali i cijelog četvrtka nadmetali ponudama, no sve ih je nadmašio samozatajni zagrebački poduzetnik, koji je za Enu izdvojio čak 10.000 kuna, a spletom okolnosti njegov je prijatelj dao još 3.000 kuna.

Bitka duga 11 godina

Osječanka mora na još jedan zahtjevan zahvat, koji će, nadaju se, biti zadnji u nizu, nakon kojeg će se Ena iz Njemačke vratiti zdrava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerujemo i sigurni smo da će taj zahvat uspjeti. Borimo se s tim 11 godina i sada se, uz puno boli, patnje i svega, Ena osjeća super. Ona je psihički jaka, tako da vjerujemo da će to u Münchenu proći tako dobro kao sve do sada. Cijena je između 20 i 25 tisuća eura. Sve zavisi koliko će tretmana biti", rekla je Biserka Šarac.

Novčane donacije za pomoć Eni mogu se uplatiti na žiro-račun kod PBZ-a: 2340009-3104119971, na ime Enine majke Biserke Šarac ili pozivom na broj 060 800 558.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo