Osječanima nude 'sobe za seks' i to za samo 50 kuna!

"Cijena po osobi za jednu noć, odnosno za nekoliko sati vam je 50 kuna. Na raspolaganju vam je posteljina, ručnici, topla voda i televizor...", otkriva jedan iznajmljivač.

13.11.2010.
19:44
VOYO logo

Zatrebaju li Osječani sobu za seks "na brzaka", točnije, na nekoliko sati, ne moraju puno tragati za njom. Naime, osječki oglasnici prepuni su soba za iznajmljivanje koje služe upravo u tu svrhu i mogu se iznajmiti na sat, dva ili duže, piše Glas Slavonije.

U posebnu kategoriju oglasa ulaze sobe za tzv. dnevnim smještajem gdje je moguće s ljubavnikom, odnosno ljubavnicom provesti vremena koliko god gost želi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pod izlikom da trebaju sobu za seks, novinari slavonskog lista nazvali su brojeve iz oglasa. Dobili su zanimljive odgovore.

"Cijena po osobi za jednu noć, odnosno za nekoliko sati vam je 50 kuna. Na raspolaganju vam je posteljina, ručnici, topla voda i televizor, a imate li automobil, možete ga slobodno ostaviti ispred kuće", kazao im je muškarac iz Višnjevca dodajući da rezervacije nisu potrebne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na upit za najam sobe na sat ili dva u Josipovcu kažu da nisu registrirani za "one stvari", ali da sobu iznajmljuju za 330 kuna. No slobodnih dvokrevetnih soba nije bilo.

Vikendi, očigledno u istu svrhu, prebukirani su i u Kirovoj ulici. Ondje kažu, piše Glas Slavonije, kako nisu prvi koji su se za to raspitivali. Sobe su napominju dovoljno prostrane, a dostupno je i parkiralište. Dvokrevetne sobe ondje stoje 200, a jednokrevetne 150 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon još nekoliko okrenutih brojeva iz oglasnika doznaje se da se u nekim sobama bez problema može dobiti prezervative, zajamčenu diskreciju, tuš, čiste ručnike… Sve za istu cijenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo