ORKESTRIRA LI MILANOVIĆ ŽESTOKE NAPADE NA BERNARDIĆA? / 'Moguće je, ali mislim da je on prevelik frajer za to'

Image

'Nije Milanović ništa kriv, ja ga bar ne čujem, ni ne vidim. Čujem priče da se s nekima čuje. On je pošteno odustao, bio je svjestan da je izgubio druge izbore i povukao se.

24.9.2017.
14:30
VOYO logo

Nitko nije nezamjenjiv

Komadina je gostovao na televiziji N1, gdje je komentirao tenzije u najvećoj oporbenoj stranci. Iako neki tvrdi kako aktualnom šefu Bernardiću probleme stvara milanovićevska struja SDP-a, on se s time ne slaže.

'Moguće je, ali mislim da se Milanović ne bi bavio s tim, on je malo veći frajer od svih njih, da tako kažem. Ovo je jednostavno pitanje osobnih pozicija i stečenih privilegija da su ljudi uvijek bili vidljivi i imali pozornicu u Saboru i istina, po meni su se mnogi korektno borili i iznosili stavove ali ne dajem im za pravo da ovo rade sa strankom. Možda uspiju, nitko nije nezamijenjiv, SDP-a će biti iz bez njih i bez mene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KOGA ŽELITE VIDJETI NA ČELU /

SDP-a? Čitatelji Net.hr-a odlučili - najbolji lider bio bi...

Image
KOGA ŽELITE VIDJETI NA ČELU /

SDP-a? Čitatelji Net.hr-a odlučili - najbolji lider bio bi...

Ja ništa ne tražim od SDP-a, dobio sam povjerenje građana, ja sam svjedok vremena, mogu Milanka i Ranko pričati o 27 godina, pa i ja sam 27 godina u stranci, bio sam potpredsjednik i za vrijeme Račana i Milanovića i sada. Pa to valjda nešto govori o povjerenju članova stranke, a i o povjerenju građana', rekao je Komadina na pitanje misli li da Zoran Milanović vuče iz pozadine konce u SDP-u, odnosno da stoji iza sve glasnijih kritičara Davora Bernardića.

'Ja sam bio samo najavio kandidaturu kad budu redovni izbori, nešto slično što je sad napravio Mirando Mrsić, samo što je on to napravio tri i pol godine prije izbora. Ovaj je izvanredni, još nije ni stolicu zagrijao, a evo već kandidata', zaključio je Komadina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike