'Što ti želiš promijeniti?' /

'Organizacije koje brinu' traže mišljenje građana o potrebama djece u Belišću

Image

Građani Belišća tijekom sljedećeg tjedna, od 25. do 29. siječnja, imat će priliku i sami sudjelovati u izradi gradske strategije za djecu. Naime, u okviru projekta „Organizacije koje brinu“ pod sloganom „Što ti želiš promijeniti?“ organizirat će se prikupljanje prijedloga građana za poboljšanje kvalitete života djece, a potom će se rezultati obraditi te predstaviti gradskoj upravi i stručnjacima koji se bave djecom.

21.1.2016.
13:32
VOYO logo

Prijedlozi će se prikupljati putem elektroničkog upitnika koji će biti dostupan na Facebook stranici Centra mladih Belišće ili ubacivanjem listića u kutije na različitim lokacijama u gradu. Nakon što gradska uprava i stručnjaci razmotre te prijedloge, provest će se proces informiranja i dogovora s djecom, roditeljima i građanima o tome koje prijedloge će sadržavati lokalna strategija za poštivanje prava djece.

Projekt „Organizacije koje brinu“ provodi se s ciljem osnaživanja organizacija civilnog društva u praćenju i zagovaranju dobre vladavine, odnosno provedbe politika prema djeci i mladima. Projekt provodi Udruga roditelja Korak po korak u partnerstvu s Gradom Svetim Ivanom Zelinom, Udrugom mladih Zeline, Centrom mladih Belišće, udrugom Proanima.kreativka iz Vukovara i udrugom PRONI iz Osijeka, a na projektu surađuju i Grad Belišće, Grad Vukovar te Udruga gradova kao pridruženi partneri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pročitajte na portalu SiB.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo