'DOBIO SAM UPOZORENJA' / Orešković na Vladi govorio o svom ljetovanju: 'To su laži! Narod će prepoznati da se radi o kampanji'

'Dobio sam poruke da, ukoliko ću se aktivirati u kampanji, mogu očekivati oštre napade, čak i na moju obitelj. Sad vidim da je to istina', kaže premijer

13.7.2016.
10:17
VOYO logo

U 10 sati je počela sjednica tehničke Vlade u Banskim dvorima. Ministrima i pomoćnicima ministara uvodno se obratio premijer Tihomir Orešković koji je najavio da s obzirom na sve okolnosti neće biti sjednice idući tjedan, nego zadnji tjedan u srpnju.

Osvrnuo se i na priču oko njegovog ljetovanja u MUP-ovoj vili na Kostabeli koja je posljednjih dana punila novinske stupce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobio sam poruke da, ukoliko ću se aktivirati u kampanji, mogu očekivati oštre napade, čak i na moju obitelj. Sad vidim da je to istina. To su sve nekakve laži", rekao je Orešković pokazujući naslovnicu jednih hrvatskih novina.

"Uvjeren sam da će narod prepoznati da je ovo kampanja. Eto, nadam se da će se više novina prodati u kampanji i da će rasti BDP, ali ovo je žalosno", zaključio je Orešković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo